Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem miért bánt ennyire? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért bánt ennyire? Túl reagálom?

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatban élünk és még nem igazán találkoztunk csak 3-4x... viszont a gondom,hogy nem igazán akar engem megcsókolni(?) Azt mondja,hogy nem szokta meg,hogy nekem erre szükségem van...(Nem vagyok erőltető típus inkább várok még ő mondja) De engem ez nagyon bánt,hogy inkább csak "olyan" dolgokat akar/akarna velem csinálni. Ezt ő is tudja!

Úgy érzem ez neki kicsit se fontos:( Nem azt mondom,hogy nem szert engem,mert érzem,hogy szeret! De nem tudom, félek egy kissé! És nagyon szomorú vagyok emiatt ezért elutasítom, flegma leszek...stb. :(

Csak én reagálóm túl? :''(

2010. febr. 21. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszóval csak szexelni akar veled és csókolózni nem akar?

Ha nem értettem félre, akkor nem reagálod túl. Ülj le vele és beszéljétek meg! Jobb ötletem nincs.

2010. febr. 21. 23:07
 2/5 StephanieXx ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válaszolóval!

Figyelj...az ilyen fiúval nincs mit megbeszélni...mit tudna mondani?!...Aki képtelen a csókra...attól ne várj semmit.

Megváltozik...megcsókol..:D...de akkor sem magától teszi...hanem azért mert mondod neki..( talán mást akar elérni?)

2010. febr. 22. 01:33
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Valóban valószínűleg csak szexet akar, és ráadásképpen a tuskóbb fajta...
2010. febr. 22. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azóta sem változott semmi sem sajnos,de most már nem szólok neki... Úgy gondoltam rá hagyom az egészet:( Azért bánt egy kicsit.

Szex nem volt még csak petting, de mostanában nem emlegeti azt sem már..

Érzem,hogy szeret szóval ezzel nincs gond.

Továbbra is várom a válaszokat.

2010. márc. 5. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem akar téged megcsókolni?? hát ne haragudj meg érte, de ha egy fiú nem csókolózik a bnőjével, akk járás ez szted? meg szerelem??
2010. márc. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!