Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most szakítottam a barátnőmmel de úgy érzem hogy szeretem hogyan tudnám visszahódítani?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 21:35
1/5 anonim válasza:
Akkor miért szakítottál vele?
Így nem fog megbocsátani hamar..
2/5 anonim válasza:
most szakított velem a barátom :D ( komoly :D )
de nem bánom, mert már épp ideje volt és utálom én kimondani h vége :D
3/5 anonim válasza:
úgy hogy ne akard visszahódítani, különben szenvedhetsz. legyél laza
4/5 anonim válasza:
Ha csak most szakítottál vele, akkor simán megteheted, hogy felkeresed (szigorúan csak személyesen, semmi msn meg telefonálás, mert az olyan komolytalanul hat), és megmondod neki, hogy hülye voltál és hibát követtél el. Ha szeret, akkor visszafogad. De azért vigyázz, ezt többször nem érdemes eljátszanod, mert könnyen elege lehet belőle a lánynak, úgyhogy legközelebb előre gondolkodj!
5/5 A kérdező kommentje:
21:46 köszi ezt fogom teeni
2010. febr. 21. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!