Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha válni akarnátok és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha válni akarnátok és a feleségetek azzal zsarolna, hogy akkor kinyirja magát akkor mit tennétek? Gyerek is van.

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:

érzelmi zsarolás...

válnék ..már csak azért is mert ezzel probál megfogni..

a kicsit külön külön is fel lehet nevelni.ugyanigy voltam az exemmel

2010. febr. 21. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Válnék. De rögtön. Ne aggódj, nem fogja kinyírni magát!

De nem is szeret téged, ez innentől 1000 %. Úgyhogy még nyugodtabban válnék...

2010. febr. 21. 20:46
 3/5 anonim válasza:

Ha felakasztja magát, legalább nem kell osztozni, meg az ügyvéd se visz sok pénzt. + a gyerekért se kell pereskedned.

Csak egy kicsit nagy lelki trauma fogja érni őket.

2010. febr. 21. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Fordított nemi felállással voltam hasonló helyzetben...

Alapvetően a legundorítóbb dolog az öngyilkossággal való fenyegetőzéssel sakkban tartani a másikat. Az ilyen ember irracionális, és önbizalma kb. nulla - nekem biztos nem kéne, hogy valaki ne azért legyen velem, mert szeret, hanem csak azért, nehogy kinyírjam magam.

Persze azt is tudni kellene, miért került a feleséged ilyen állapotba.

Meg azt is, hogy valóban egy önbizalomhiányos, kétségbeesett ember, vagy egy sunyi, aljas, számító zsaroló. Az a szar, hogy a kettő együtt is járhat. :S Az első típus valóban öngyilkos lehet, a második nem. Na de a tévedés túl kockázatos...

A "hivatalos" álláspont az, hogy nem szabad hagyni magunkat így zsarolni, de ezt amikor ex pasim így fenyegetőzött, illetve 2 kísérletet végre is hajtott, én se tudtam betartani. Ha mégis megöli magát, hogy számolsz el magaddal? Meg kell inkább értetni vele, hogy vége - mert ha egy kapcsolat idáig eljut, hogy mással nem tudjátok győzködni egymást, annak tuti vége. Ha már csak ezt látja lehetőségnek, hogy "meghódítson", maga mellett tartson, akkor én úgy gondolom, Te már egyáltalán nem szereted őt, és ezt a lelke mélyén ő is tudja, ezért is nem tud Rád másképp hatni.

De az biztos, hogy nem 2 nap lesz, mire ezt megoldod... Sajnos az a gáz, hogy ha csak azért megpróbálsz vele maradni, mert zsarol, és bízol benne, hogy hátha egy idő után belátja, hogy nem működik a kapcsolat - nem fogja belátni... (tapasztalat) Csak akkor próbáld meg vele újra, ha maradtak még érzelmek, és van esély a kapcsolat helyreállítására.

De ha drasztikus hirtelenséggel,kíméletlenül magára hagyod, valóban öngyilkos lehet (illetve megkísérelheti) és a környezeted is Téged fog hibáztatni.. Ha meg magára hagyod, de törődsz vele, hívod, hogy jól van-e stb. akkor meg látni fogja, hogy aggódsz, és ez újabb zsarolásra adhat teret.

Esetleg azt teheted, hogy megbizonyosodsz róla, hogy valaki, akit beavatsz, hoyg mivel fenyegetőzött (rokon, anyja, testvére, barátnője) megbízhatóan vigyázzon rá, legyen vele. Akkor átruháztad a felelősséget. Ezt én is próbáltam, csak itt meg az lehet a gáz, hogy az érzelmi zsaroló a hatalma alá hajthatja/meggyőzheti a vigyázó személyt is, és a végén ő fog könyörögni, hogy menj el hozzá.

...Nem irigyellek...

2010. febr. 21. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen válj el. De megfontoltan, indulatoktól mentesen kezeld a helyzetet. Ne hibáztasd, ne büntesd. Legyél legalább Te stabil pont a gyermek életében.
2010. febr. 22. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!