Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tuti pasifogó tipp szórakozóhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tuti pasifogó tipp szórakozóhelyen kívül?

Figyelt kérdés

Ha egy lány (18 éves) elhatározza, hogy ő akkor holnap kimozdul és fog magának pasit (akivel mondjuk párkapcsolat lesz, nem az útszélén vár egy - jobb esetben - fizető vendégre), milyen módszert ajánlotok?

Lehet vicces, ciki vagy bármi, de azért az alpári kategóriába ne menjünk át.

Ötlet pl: tömegközlekedési eszközön erős fékezésnél "véletlen" ráesik-nekiesik a kiszemeltnek, majd engesztelésül meg akarja hívni egy kávéra szóba elegyedés után, vagy épp egy "szingli" feliratú pólóban osztogasson névjegyet vagy valami....

Nem kell feltétlen 100%-os siker, csak na, kreatív ötletek legyenek így este :D

2015. ápr. 24. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
viszket mi kicsim ?:D
2015. ápr. 24. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy egy nőnek baromi rondának és/vagy agyilag totális zérónak kell lennie, hogy ne tudjon magának férfit találni. Állítom 10 férfiból 7 fog beszélgetni veled, ha odamész hozzájuk és feldobsz egy témát, legyen az bármilyen semmitmondó és üres, ez a szám nőkkel olyan 10-ből jobb esetben is csak másfél. Nőként svédasztal tárul eléd, ha ismerkedni akarsz, a buszmegállótól kezdve, a közintézményeken át, az iskolákig szinte mindenhol vannak olyan férfiak, akik vevők az ilyen közeledésre. Kb. fél nap alatt találhatsz 5-6 olyan pasit, aki hajlandó belemenni egy párkapcsolatba, sőt még a válogatáshoz való jogod is megvan (lásd. a svédasztalos metafora), szóval sok sikert, ha erre nem vagy képes, akkor tényleg nagyon pancser lehetsz, mert az kb. olyan, mint Bulbasaur-ral elveszíteni az első Gym harcot (Nintendosok érteni fogják...)
2015. ápr. 24. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Első! :D Ez jó volt!

Kedves kérdező!HA az én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem egy nőnek k rva könnyű felszedni egy férfit, persze csak ha a férfinak is bejön a nő. Egy szép nézés, akár már megadhatja a lökést a férfinak ,hogy odamenjen, kivéve persze ha gyökér az illető. Nos a buszos témához visszatérve én lehet furcsán néznék ,kivéve ha betörne az orrod és véreznél, ha csak úgy odacsapódnál hozzám. :D

Amúgy meg akkor buszsöfőrt is lekellene fizetned,hogy rallizzon... :D

F28

2015. ápr. 24. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Hm hát pedig reméltem, hogy valami humoros tippet kapok. (Amúgy fogadás büntije lenne a módszerrel telefonszámokat/neveket gyűjteni, szóval nem "viszketésről" van szó.)
2015. ápr. 24. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a szingli pólóban névjegy osztogatás tuti siker..

De mégjobb.. Póló nélkül a melleidre írd hogy szingli ;)

Akkir majd lesz lehetőséged válogatni ;)

2015. ápr. 24. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Adjak nevet? :o

De mégis milyen fogadás ez? :o :D

2015. ápr. 24. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
#3 A rally-stílusú vezetéshez sajnos nem kell lefizetni a sofőrt, elég pár megállót menni a belvárosban... Valamint én pl egy egész csinos lánynak tartom magam (avagy jobb napjaimon tudok jól kinézni) de akkor se látok ismerkedésre hajlandóságot a férfiakon. Max a várakozó taxisofőr bámulja meg a seggem... No mindegy, itt az ötletek lennének a lényeg. :)
2015. ápr. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!