Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti pasifogó tipp szórakozóhelyen kívül?
Ha egy lány (18 éves) elhatározza, hogy ő akkor holnap kimozdul és fog magának pasit (akivel mondjuk párkapcsolat lesz, nem az útszélén vár egy - jobb esetben - fizető vendégre), milyen módszert ajánlotok?
Lehet vicces, ciki vagy bármi, de azért az alpári kategóriába ne menjünk át.
Ötlet pl: tömegközlekedési eszközön erős fékezésnél "véletlen" ráesik-nekiesik a kiszemeltnek, majd engesztelésül meg akarja hívni egy kávéra szóba elegyedés után, vagy épp egy "szingli" feliratú pólóban osztogasson névjegyet vagy valami....
Nem kell feltétlen 100%-os siker, csak na, kreatív ötletek legyenek így este :D
Első! :D Ez jó volt!
Kedves kérdező!HA az én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem egy nőnek k rva könnyű felszedni egy férfit, persze csak ha a férfinak is bejön a nő. Egy szép nézés, akár már megadhatja a lökést a férfinak ,hogy odamenjen, kivéve persze ha gyökér az illető. Nos a buszos témához visszatérve én lehet furcsán néznék ,kivéve ha betörne az orrod és véreznél, ha csak úgy odacsapódnál hozzám. :D
Amúgy meg akkor buszsöfőrt is lekellene fizetned,hogy rallizzon... :D
F28
Az a szingli pólóban névjegy osztogatás tuti siker..
De mégjobb.. Póló nélkül a melleidre írd hogy szingli ;)
Akkir majd lesz lehetőséged válogatni ;)
Adjak nevet? :o
De mégis milyen fogadás ez? :o :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!