Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Durván dobott a pasim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván dobott a pasim és csúnyán megvertem. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy túl kicsi a mellem,és elege van hogy ritkán elégítem ki orálisan,csak így az arcomba vágta hogy szakítani akar 2 év után,én erre iszonyatosan feldühödtem és agyonvertem...sokféle harcművészetet tanultam,karatétól pankrációig és 5 éve kick-boxra járok,már-már profi vagyok,úgyhogy...durva sebeket kapott...

Eléggé túl reagáltam szerintem,de valahol úgy érzem megérdemelte,vissza gondolva egy nagy köcsög volt egész életében,sose bánt velem tisztességesen,az anyja is mesélt róla nagyon ronda dolgokat...de azért kicsit durva voltam...vérzett a szája,kék-zöld-lila színekben játszott mindenütt,okádott amikor belerúgtam a gyomrába,belevertem a fejét a parkettába...jesszus,mint egy kínzókamra...

Na jó a részletekbe ne menjünk bele,szerintetek jól tettem?Bizonytalan vagyok...Nem érzek semmiféle bűntudatot a szívemben,de az eszem azt mondja hogy kicsit sok volt...

Plusz életemben először fordult elő hogy valakit dühből megvertem,úgyhogy kicsit össze vagyok zavarodva...

2010. febr. 21. 18:04
 71/110 anonim ***** válasza:
62%
Sajnálom de mindenképpen magadat utálod ha valakit utálsz. mint már mondtam ez pszichológia. azt utálod amivé váltál mellette, csalódtál magadban, hogy nem vetted észre korábban.
2010. febr. 21. 19:14
 72/110 A kérdező kommentje:

Tudom nehéz elhinni de nem kamu...

Anno köszönöm a válaszokat(mindet)Értem hogy kicsit vissza kellet volna fognom magam,de sajnos már tudom hogy megérdemelte.És jobban vigyázok hogy kibe szeretek bele,nem hagyom hogy hamarabb ellebegjek a földtől mint kellene.Többet ez nem fog már előfordulni,megígértem magamnak,mert ez így nem járja,hogy még egyszer megtörténjen,kezeskedem magamról.

2010. febr. 21. 19:19
 73/110 anonim ***** válasza:
39%
Ez tetszik! És úgy látszik, a legtöbb ember azt mondja h igazad volt h elverted! Engem pár hónapja elég csúnyán dobott egy csaj szívesen kék-zöldre vertem volna, de nem tettem, de akkor holnap megkeresem, és bepótolom a mulasztást! Már alig várom.
2010. febr. 21. 19:21
 74/110 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:21

na ez khurva nagy:D

2010. febr. 21. 19:22
 75/110 A kérdező kommentje:

Talán,így utólag belegondolva kicsit haragszom magamra,de egyáltalán nem ez játszott közre benne.

19:21

Ha olyanokat csinált mint az én exem,hajrá vágd el a torkát is,bár kétlem.

2010. febr. 21. 19:24
 76/110 anonim ***** válasza:
57%
ha nem kamu, remélem van annyi esze a srácnak, h feljelent, és a következő pár évedet a sitten töltöd
2010. febr. 21. 19:25
 77/110 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nekem kellett volna annyi eszemnek lennie hogy feljelentsem!Egyszer elmondom,Ő szörnyebb dolgokat csinált.Ezért dühödtem be.
2010. febr. 21. 19:27
 78/110 anonim ***** válasza:
79%

minel tobbet magyarazol, annal biztosabb h kamu.

..es te mar eleg sokat magyaraztal :)

2010. febr. 21. 19:28
 79/110 anonim ***** válasza:
35%

Ha olyanokat csinált mint az én exem,hajrá vágd el a torkát is,bár kétlem.

ez már gyilkosságra való felbujtás

2010. febr. 21. 19:29
 80/110 A kérdező kommentje:
Mert sok magyarázni való van,mivel nem írtam le mindent a kérdésben:)
2010. febr. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!