Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Durván dobott a pasim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván dobott a pasim és csúnyán megvertem. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy túl kicsi a mellem,és elege van hogy ritkán elégítem ki orálisan,csak így az arcomba vágta hogy szakítani akar 2 év után,én erre iszonyatosan feldühödtem és agyonvertem...sokféle harcművészetet tanultam,karatétól pankrációig és 5 éve kick-boxra járok,már-már profi vagyok,úgyhogy...durva sebeket kapott...

Eléggé túl reagáltam szerintem,de valahol úgy érzem megérdemelte,vissza gondolva egy nagy köcsög volt egész életében,sose bánt velem tisztességesen,az anyja is mesélt róla nagyon ronda dolgokat...de azért kicsit durva voltam...vérzett a szája,kék-zöld-lila színekben játszott mindenütt,okádott amikor belerúgtam a gyomrába,belevertem a fejét a parkettába...jesszus,mint egy kínzókamra...

Na jó a részletekbe ne menjünk bele,szerintetek jól tettem?Bizonytalan vagyok...Nem érzek semmiféle bűntudatot a szívemben,de az eszem azt mondja hogy kicsit sok volt...

Plusz életemben először fordult elő hogy valakit dühből megvertem,úgyhogy kicsit össze vagyok zavarodva...

2010. febr. 21. 18:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 A kérdező kommentje:
XD
2010. febr. 21. 18:28
 42/110 anonim ***** válasza:
82%

Ha jobban megfigyeled a kérdésed 3/4-e arról szól, hogy milyen módon verted meg az embert akit elvileg szeretsz. Az alapján ahogy leírtad, nekem inkább úgy tűnik, hogy élvezted a dolgot. Ahogy elnézem szerencsétlen gyereket perceken keresztül verted, mivel részletesen beszámolsz róla. Szerintem Te inkább büszke vagy erre az egészre és várod a sok csaj kommentet, hogy "jaj ezaz én is akarok ilyet, én is szeretném megverni a pasikat, akik csúnyán bánnak velem, mert nekem khurva érzékeny lelkem van"

szerintem irtózatosan gáz vagy, akár megérdemelte a gyerek akár nem. ami meg még furább, hogy mindenki mondja, hogy milyen jól tetted, nem is beszélve arról a kreténről aki erre izgul fel, bár gondolom neki is tök mindegy, csak legyen már valakije. Ha én azt ecsetelném, hogy a barátnőm milyen csúnyán bánt velem ezért szarrá vertem, valószínűleg az oldal a rendőrségnek is kiadná a nevemet.

Úgyhogy így a végén válaszolnék a kérdésedre: Nem, szerintem nem tetted jól, és inkább süllyedj el, de jó mélyre.

2010. febr. 21. 18:29
 43/110 anonim ***** válasza:
19%

Ááá! Ezt élvezet volt olvasni. :D

Megérdemelte szerintem, ne legyen ez miatt bűntudatod. Egy ember mindig vállalja tetteinek következményeit.

2010. febr. 21. 18:30
 44/110 anonim ***** válasza:
18%

na megjött az a pasi aki szerint igaza volt a kérdező pasijának!

igen tudtuk,hogy egy másik pasi nem fogja hagyni a havert a pácban..

téged is jól megkéne verni..

2010. febr. 21. 18:31
 45/110 anonim ***** válasza:
87%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:31

Így van. Minden férfit jól meg kell verni, aki nem osztja a véleményedet. Meg majd a gyerekeidet is verd meg amikor csalódást okoznak. Verd meg apádat, ha nem akar elengedni bulizni.

2010. febr. 21. 18:36
 46/110 anonim ***** válasza:
69%

Oszinten ,ha te szakitanal a pasiddalaki aki vilagbajnok 5 kuzdosportban ,mert kicsi a penisze>es mergeben ugy osszeverne hogy soha nem neznel ki embernek akkor mit szolnal hozza?

Fogaggyunk mindent megtennel hogy pokolla tedd az eletet!

Ha egyszer kicsi a melled akkor torodj bele es kesz,enm ertel el vele semmit ,o a fajdalmat max 1 ev alatt kiheveri de te egy agressziv izomagyu lany maracc akinek nincs onkontrolja.....

2010. febr. 21. 18:37
 47/110 anonim ***** válasza:
32%

akkor azt mnodja meg valaki,hogy az rendben van ha a pasija megalázta?

fogadjunk pasik vagytok azért gondolkodtok így..szánalmas:D

2010. febr. 21. 18:38
 48/110 anonim ***** válasza:
81%

na megjött az a pasi aki szerint igaza volt a kérdező pasijának!

ezt meg nem tudom hogy hámoztad ki a kommentemből. Szerencsétlennek tartom a gyereket, hogy szétverték a fejét. Ettől még lehet, hogy egy paraszt, és ahogy írtam az is lehet, hogy megérdemelte. De attól hogy a kérdező harcművészetet tanul nem kéne feltörölnie a padlót vele, azért mert az bunkó módon szakít vele. Nagyon látványos, meg rendkívül szokatlan, de attól még nem változtat a tényen, hogy egy civilizálatlan suttyó paraszt dolog

2010. febr. 21. 18:39
 49/110 anonim ***** válasza:
17%
de emberek! 2 év után dobni egy csajt azért,mert kicsi a melle meg "elege van" a kedves barátjának abból,h nem elégíti ke orálisan????ez a lényeg...gondolom nem lett volna így elintézve "szegény",ha valami mással áll elő-jó,h megérdemelte,az ilyennek fel kell nyitni a szemét,ez legalább maradandó élmény számára,h ne legyen legközelebb ekkora paraszt görény.
2010. febr. 21. 18:41
 50/110 anonim ***** válasza:
34%
az is suttyó para.szt dolog,hogy a pasija így bánt vele
2010. febr. 21. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!