Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Durván dobott a pasim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván dobott a pasim és csúnyán megvertem. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy túl kicsi a mellem,és elege van hogy ritkán elégítem ki orálisan,csak így az arcomba vágta hogy szakítani akar 2 év után,én erre iszonyatosan feldühödtem és agyonvertem...sokféle harcművészetet tanultam,karatétól pankrációig és 5 éve kick-boxra járok,már-már profi vagyok,úgyhogy...durva sebeket kapott...

Eléggé túl reagáltam szerintem,de valahol úgy érzem megérdemelte,vissza gondolva egy nagy köcsög volt egész életében,sose bánt velem tisztességesen,az anyja is mesélt róla nagyon ronda dolgokat...de azért kicsit durva voltam...vérzett a szája,kék-zöld-lila színekben játszott mindenütt,okádott amikor belerúgtam a gyomrába,belevertem a fejét a parkettába...jesszus,mint egy kínzókamra...

Na jó a részletekbe ne menjünk bele,szerintetek jól tettem?Bizonytalan vagyok...Nem érzek semmiféle bűntudatot a szívemben,de az eszem azt mondja hogy kicsit sok volt...

Plusz életemben először fordult elő hogy valakit dühből megvertem,úgyhogy kicsit össze vagyok zavarodva...

2010. febr. 21. 18:04
 51/110 A kérdező kommentje:

Nem elvileg szerettem hanem komolyan...de mindenki tudja milyen az az érzés amikor az a bizonyos fellegvár összedől és darabokra szakad nem?Egyre tisztábban láttam,egyre csak kitisztult a kép hogy milyen is ő valójában...főleg az anyjával folytatott beszélgetés nyitotta fel a szemem...

A szerelmem utálatba fordult át az incidens előtti napokban,és akkor...kitörtem...

Nem élveztem.Egyáltalán nem.Szinte nem is figyeltem mit is csinálok,csak csináltam...arra koncentráltam hogy visszakapja azt a sok szörnyűséget amit okozott másoknak...talán igazad van,itt kicsit tényleg élveztem...ki nem élvezné gyűlölete tárgyát laposra verni?

Utána szörnyen éreztem magam,az agyam és a szívem nem értett egyet,fájt hogy nincs bűntudatom,és szégyelltem magam amiért egy nálam "gyengébbet" bántottam...de már nem sajnálom hogy megtettem,kiérdemelte,hogy miket csinált nem mesélem el...

2010. febr. 21. 18:41
 52/110 anonim ***** válasza:
60%

18:29 teljesen igazad van.

es miez hogy vallalja a kovetkezmenyet a tetteinek??

Ha te veletlenul azt mondod egy nalad erossebb emberre hogy " jajj te olyan buta vagy",es az felholtra ver es utanna meg dicsekszik is vele hogy mijen jol megatta neked akkor megbunhottel tetteidert?

Mindnekinek fegyvert!bunhoggyon a vilag a buneirt!

Imadom az ilyen nopari retardaltakat aki annyit vesz ki a szovegbol hogy csunyafiunak megmutattuk ki az igazi kemenycsaj,es ettol buszkeseget erez.

2010. febr. 21. 18:42
 53/110 anonim ***** válasza:
8%

akkor azt mnodja meg valaki,hogy az rendben van ha a pasija megalázta?

fogadjunk pasik vagytok azért gondolkodtok így..szánalmas:D

tipikus esete, a hülye khurvának aki nem érti, hogy miért mindenki csak megdugni akarja miközben miniszoknyában meg tűsarkúban megy bulizni. Nem érti, hogy a sok bunkó pasi miért nem látja, milyen értékes is valójában, és hogy mennyi mindent meg tud érte tenni.

2010. febr. 21. 18:43
 54/110 A kérdező kommentje:

Na jó álljatok le!

Nem azért vertem meg mert szakított velem(és ahogy)hanem mert...(elolvasni az előző kommentem)

2010. febr. 21. 18:45
 55/110 anonim ***** válasza:
46%

gondolkottal amr rajta hogy mindennek van merteke?

megbantott es osszevered?

igaz hogy nem velemenyt kersz hanem hulyen erzed magad es most akarod olvasni a feminista biztatasokat hogy mennyire kemeny csaj vagy....

Szegyen hogy vannak meg ilyen lanyok,meg a kozepkorban ertekeltek ha egy lany eros....

Van meg remeny hogy a csavo nem meseli el mindenkinek es akkor lessz meg aki szoba all veled....

2010. febr. 21. 18:46
 56/110 anonim ***** válasza:
72%

Hude erdekes,most ahogy beszoltak neki hogy mekkora ostulok egybol magyarazkodik.

Lehet igaza volt annak aki azt irta hogy csak elismerest var ?

2010. febr. 21. 18:48
 57/110 anonim ***** válasza:
61%

meg is kapta az elismerést..

a nagy himsoviniszta pasik meg takarodhatnak

2010. febr. 21. 18:49
 58/110 anonim ***** válasza:
57%

Ne bantsatok amr!

Nem o tehet rola hogy egy bekepzelt okor.

2010. febr. 21. 18:49
 59/110 A kérdező kommentje:

Hajjajj...

Tennétek egy szívességet és végigolvasnátok a hosszabb kommenteket is?

Nem feminista dumát akarok hanem őszinte véleményt.Igen kicsit megnyugtatott hogy biztattak,igazam volt.Mert lehet hogy erőszakos,durva voltam,de sajnálom,tényleg igazam volt.

Nem tudjátok azt róla amit én tudtam meg,mert nem mondom el...

2010. febr. 21. 18:50
 60/110 anonim ***** válasza:
58%
ki nem élvezné gyűlölete tárgyát laposra verni? -mindenki élvezné. csak, hogy az élet nem erről kellene, hogy szóljon. Fejlődnie kellene a személyiségednek, hogy később ne egy hasonló parasztot találj magadnak. Itt kezdődik a pszichológia. Hidd el tudom milyen érzés, én is teljesen kiábrándultam a volt barátnőmből, mert tökéletesnek tartottam de valójában csak egy képmutató szar ember volt. De rohadt sok ilyen van, és azok mégsem zavarnak. Te nem Őt utálod, hanem Magadat, amiért hagytad Magad megvezetni. Azzal, hogy ilyen klasszul verekszel valószínűleg még nagyobbat csalódtál, mert fizikai konfrontációt illetően biztonságban vagy, ezért még nagyobbat koppansz, ha valaki megbánt. Nem arról van szó, hogy nem érdemelte meg, hanem arról, hogy nem vezet sehova. A lényeg az lenne, hogy uralkodj magadon. Ami agyban kezdődik el.De ha ilyen tapasztalt vagy a harcművészetekben, erről elvileg tudnod kellene
2010. febr. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!