Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok olyan sráccal aki "nagyon" vékony?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok sajna eléggé vékony (örököltem)

62kg vagyok vaságyastul :)

2010. febr. 21. 16:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Szevasztok edzőskollégák!

Pont azt írtátok amit én is akartam.Tök jó,hogy vagyunk még itt a világban mi normális FÉRFIAK.

AKi meg szidd minket,hogy a testalkat másodlagos életünk nincs annak üzenem nézzen bele a tükörbe és ott mondja ezt,ha kibírja röhögés vagy hányás nélkül akkor grat neki.

Az,hogy a testalkat másodlagos tipikus lúzer duma,mert ugye büdös a meló,és könnyebb úgy kinézni,mint egy telesz_rt(bocsánat kakált :) )zokni.

És ez pont a nőkre igaz,olyan undorítóak manapság,hogy egyszerűen néhányra ránézek és nemtom hogy sírjak vagy elájuljak,fujjjjjj.

Attól,hogy adunk magunkra még értelmes emberek vagyunk,SŐT az igazi badis aki értelmes ez most lehet fájni fog egyeseknek(ÁFCS-seknek).Nézd meg Frank Zane-t egyetemi matektanár volt jah és Mr.Olympia,ott van Franco Colombo ügyvéd volt,Schwarzenegger ellenfele a Mr.Olympia-n.

És érdekes a bombanők azóta figyelnek mióta edzek,úgy néznek majd kiesik a szemük,nah erről ennyit.

És inkább lesz a terembe az életem mint lemegyek egy hülye drogos piás buliba és meséljem,huhhhh ecsém dikk há úgy beb_sztam,hogy asse tudtam hon vagyok,meg olyan f_sza ez a spangli szívjunk még hátha hülyébb leszek :D

Ha ez nektek élet akkor gratulálok sok célotok lehet látom biztos leírod és mindennap küzdesz érte.

Srácok/lányok,inkább ti,mert szörnyű milyen kövérek avgytok manapság,meg narancsbőrösek igenis fontos a külső,mert a külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint bocsátanak el.

22F

2010. júl. 19. 10:35
 32/34 anonim ***** válasza:
Ez igaz amit leírtál, sok a túlsúlyos ember, kevesen sportolnak, én úgy vagyok vele, hogy nem viszem túlzásba, nem edzek minden nap és nem diétázok a testépítéshez, csak szimplán edzek.
2010. júl. 19. 11:19
 33/34 Fingkirály ***** válasza:
10:35 sajnos te is csak olyan kivételeket emlegetsz, amik erősítik a szabályt. Pont úgy, mint ahogy van jobbikos roma, és van pacifista hippi arab is, így van értelmes gyúrós izomtibor is. De ettől még a romák 99,99 százaléka utálja a jobbikot, az arabok 99,99 százaléka elvakult muszlim, és a badisok 99,99 százaléka lelkisérült frusztrált majom :)
2010. júl. 20. 10:53
 34/34 anonim ***** válasza:

Utolsó:

És te, aki elmész a buliba és szétszívod/szétiszod azt a kis maradék agyadat is, te nem vagy frusztrált majom, aki csak úgy tudja magát jól érezni, hogy ilyesmit csinál? Én lehet használtam már szteroidokat illetve különböző kemikáliákat, de veled és társaiddal ellentétben max magamnak ártottam(azért írom, mert úgysem hiszed el, hogy lehet ésszel csinálni, de amúgy nem ártottam vele), és nem apuka/anyuka pénzét ittam/drogoztam el, saját pénzből finanszírozom a hobbim. Ráadásul értek alap szinten a gyógyszerekhez is emiatt, elolvastam a témáról jó pár szakkönyvet. Szinte minden nap rizst és csirkemellet eszek és egészségesebb és szebb vagyok, nem utolsó sorban pedig jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha, ráadásul van egy gyönyörű barátnőm is.

A másik: nagyon undorító egy ember lehetsz, hogyha nem becsülöd meg a fizikai munkát. A nagyapám kubikos volt, egész életében dolgozott, és jobban tisztelem őt, mint bármely más embert ezen a világon, mégha én nem is vagyok fizikai munkás, amúgy jelenleg deviza kereskedelemmel foglalkozom, téve mindezt úgy, hogy 18 éves vagyok és iskola mellett csinálom, és oltári jól keresek vele. Téged viszont ezen a világon valószínűleg még a saját anyád sem szeret!

A másik: ha már a frusztráltságnál tartunk, akkor ki az, aki még azt emlegeti- mivel mély nyomott hagyott benne a dolog-, hogy kicsi fiúcska volt és szegény te, akit mindig bántottak(ők voltak az "istenkirályok"-te most vagy szerinted, de valszeg majd koppanni fogsz,- magyarán te nem voltál "istenkirály",hanem egy kis senki voltál), de te jól megmutattad a csúnya proliknak, hogy ki is az igazi "istenkirály".

Kis looser.

2010. júl. 20. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!