Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok olyan sráccal aki "nagyon" vékony?
21 éves vagyok sajna eléggé vékony (örököltem)
62kg vagyok vaságyastul :)
hát ha ápolt a külseje és a belső tetszik nekem akkor peeeeersze :)
19/L
Én 195 centi vagyok és 75kiló... Na az a vékony :) Ennek ellenére elég szálkás vagyok, meg jó az alakom (csajok szerint), szal a kondi sosem árt.
20f
17.03-17.12. Ugyanaz vagy??
Mind1, de mind2 komi idióta nagy baromság. gratulálni tudok neked, biztos te is 60 kiló vagy.
"A tápkieg csak koxal műkődik"--Ezzel nagyon lealáztad magad:D
nem értem, miért mondja azt a lányok 80%-a, hogyha valaki izmos, nem szép?
Persze szebb a vékony sz@r, aki bagózik, minden héten bulizik, életében nem sportolt még semmit, és arra is lusta, hogy adjon magára és egyen valami normálisat...
Meg valakinek ugye szebb a "maci". A maci szót azok a balf@szok találták ki, akik el vannak hízva, mert ugyancsak nem adnak magukra, csak a zabálás megy, meg persze a takarózás azzal, hogy "jajj minek adjak magamra, amikor nekem rossz az alkatom, beverem még azt a 10 krémest, mert én akkor is hízok, ha eszek, meg akkor is ha nem". Nézz meg egy görög szobrot és vond le akkor mi volt az ideál. Ha most egy ideál-szobrot kéne csinálni, akkor egy vékony emós sz@rkupacról lenne az a bizonyos szobor.
Egyik kategóriával sem lenne semmi gond, hogyha nem magyaráznák meg a dolgot f@szságokkal, ami engem nagyon kikészít. Én 3 éve 180cm-emhez voltam 65 kg. Meguntam, hogy azzal élcelődik mindenki, hogy biztos elbírom-e ezt, meg elbírom-e azt stbstb. Mindig próbáltam kibújni, hogy azért van 31-es karom, mert hosszúak a csontjaim, és eloszlik rajta az izom blablabla. De szerencsére beláttam, hogy ez nem mehet így tovább, nem lehetek örök életemben egy giliszta! Így elkezdtem olvasgatni, mivel és hogyan lehetne felszedni IZOM(!!!!)tömeget. Megfelelő fehérje +szénhidrát+ásványianyag+multivitamin-bevitel, edzések, megfelelő pihenésidő, pia-cigimentes életmód, édességek mellőzése stbstb. És megvan az eredménye! 182 cm-emhez lettem 86kg, relatíve alacsony testzsírral.
Ja és a legnagyobb pláne az, hogy én vagyok az abnormális, mert adok magamra, és nem vagyok 50 kilós, se nem 100 kilós hájas állat...
Én csak osztani tudom az előző válasszoló véleményét, én 173 centimre vagyok 80 kiló, max 3-4 kiló felesleggel, mert a kockák átlátszanak rajta, szal nem lehet több. 50-es karom sem hiszem, hogy csak zsírból lenne. 5 évnyi kemény edzés gyümölcse mindez, és mit lehet érte kapni? Néhány szórakozó helyen kinéztek, mert fel mertem venni 1 ujjatlan pólót. Én éreztem kényelmetlenül magam (azóta csak otthon hordok ilyet, nyáron főleg). Ráadásul nem 1-szer kaptam meg a kokszos, a pumpált, az izomagy kifejezéseket, mindenféle háttérismeret nélkül. Akik ismernek tudják, hogy jó fej vagyok. Azt pedig én sem tudom megérteni, hogy 1 nádszál vékony srác, miért szedhet fel minden ujjára 1 csajt. Pedig a sport sok mindenre megtanít, néha iszonyatos akaraterő árán megyek le a terembe. Arról nem is beszélve, hogy ruhát képtelenség normálisat venni, mert ezekre a cingárokra méretezik, és nekem 2 számmal nagyobbat kell vennem a vállam miatt, de a hasarésznél meg kidudorodik. Elcseszett egy ideálok vannak manapság, de várjuk meg, hogy mit hoz még a jövő.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!