Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti járnátok olyan sráccal aki "nagyon" vékony?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok sajna eléggé vékony (örököltem)

62kg vagyok vaságyastul :)

2010. febr. 21. 16:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

0.57, és 1.18, na ti vagytok azok, akiket én tisztelni tudok. Szép eredményeitek vannak, belátom!:) Csak így tovább. 1.18as te meg szard le, hogy kinéznek ha felveszel 1 ujjatlan pólót, szerintem egy "bádis" megtanulja ezt:D

(amúgy én sem értem egy vékony srácot miért nem szólnak meg, mikor a bádis is azért veszi fel mert melege van pl, de ez no komment kategória)

Én még csak fejlődőben vagyok a 189centimmel és 88 kilómmal, de meg lesz az!:)

Nektek tényleg tisztelet, szerencsére van még pár értelmes ember a világon.

kezdet voltam.

2010. márc. 8. 21:30
 22/34 anonim ***** válasza:

a kigyúrt srácoknak üzenném hogy el vagytok tévedve:)

Nem attól lessz valakinek mind a 10 ujjára csaja mert vékony, hanem attól, mert van szövege, van bátorsága nőkkel beszélni és ért is a nyelvükön. És igen attól hogy eljár bulizni, el szívja a cigit, és nem azért rinyál mert milyen egészségtelen a kaja a gyors éttermekben. Általában a testalkat másodlagos a nőknél, kivéve a plázabiccseket. :)

2010. márc. 8. 23:25
 23/34 anonim ***** válasza:
1:18-as vagyok, az utolsó válasszolónak mondom, hogy nem éppen a duma az ami segít rajtam(unk), mert eddig az összes barátnőmet a szövegemnek köszönhetem. De te valószínűleg nem tudod, milyen az ha már előítélettel néznek rád. Ilyenkor jön az, hogy a normálisok nem ilyenek. Tévedsz, mert igenis látatlanba azt mondasz amit akarsz, ha pedig odakerülsz, neked is meg lesz a véleményed. Nagyon kevés emberrel találkoztam, akinek ne lett volna "rossz benyomása". De nyugodtan mondogassátok, hogy nem számít a külső, az önbecsapás is egy megoldás.
2010. márc. 9. 09:54
 24/34 anonim ***** válasza:

Féltékenyek. De örülj annak hogy beugatni nem fognak, mert szemtől szembe meg se mernek szólalni a gizdák.

kezdet voltam.

2010. márc. 9. 15:39
 25/34 anonim ***** válasza:

Beszólni nemfog, de a csajt elviszi az orrod elől.....h ezért leütöd akkor meg azt éred el, hogy a csaj ápolgni fogja, Te meg egy életre elástad magadat a csajnál. :D

A világ így működik:)

2010. márc. 10. 22:40
 26/34 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy én sem a szűkszavúságomról vagyok híres ne aggódj. Pár éve kövérebb voltam, amióta lefogytam tűrhetőre, azóta sokkal nagyobb önbizalmam és humorom lett. Ne aggódj te attól, hogy csak külsőm van és semmi értékelhető bennem. Ja és még ha lát valaki, az se mondja hogy edzek, mert nem tűnők ki még ki annyira sajnos, de pont ez a jó. Volt olyan aki az elején röhögött hogy áááh te jársz edzeni? Nem mertem elmondani. Most meg...Belsőleg sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, a negatív dolgokat meg se hallom(bár már nincs nagyon ilyen), nem törődök azzal aki lenéz esetleg 1-2 dolgom miatt. 1-2 ismerősömtől megkaptam, hogy majd lufi leszek, mert fehérjét iszok. De ők is annyira értenek hozzá, mint én az atomfizikához. Állította az egyik azt is, hogy a sok c-vitaminba belelehet halni...(xd) És ha lenyúlja előlem a csajt, akkor megverni nem fogok senkit se, mert egy cingárt választott a csajt. Maximum megjegyeztem hogy ez a csaj is ennyit ér, az ilyen pasikban látja az életet, "biztonságot".És csajok terén se vagyok az, aki nem tudja ezeket feldolgozni.

kezdet voltam.

2010. márc. 11. 15:54
 27/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell elítélni senkit sem, ha esetleg nem tetszel a csajnak. Van ilyen, de hogy ennyire ne adja néha az élet. Akarva-akaratlanul az ideálok meghatározzák a csajok ízlését. Engem nem zavar, csak ne legyen előítélete, mielőtt meglát. Ha már nulláról indulhatok, akkor bebizonyítom neki elég gyorsan, hogy nem mindennapi srác vagyok, nem mindennapi külsővel. Mínuszból pedig nehéz nyerni. Egyszerűbb lenne pedig, ha az emberek úgy kezelnék a testépítőket, mint művészeket, akik a saját testüket használják fel. Nem is tudják néhányan, hogy mennyi energia kell ahhoz, hogy lemenj a terembe, nap mint nap. Szóval én csak azt tudom ajánlani mindenkinek. Gondolják át azt, hogy miért ítélnek el. Azért, mert az átlagosnál többet törődöm magammal? Egy divatmajom ugyanezt teszi, s mégis körül rajongják, engem pedig megvetnek. Bevallom, szoktam nézegetni magam a tükörben, legfőképp azért, hogy megnézzem, mit kell még tökéletesítenem. Nem hinném, hogy bárki számára zavaró lenne, ha napi 5 percet eltöltök a tükör előtt, arról nem is beszélve, hogy napi 1,5 órát elég edzeni, a többi szabadidőmmel ugyanazt csinálok mint az átlag emberek. Ráadásul aki figyel az étkezésére, és meggondolja mit eszik, jobb bőrben is érzi magát. Olyan jókat lehet enni csoki és cukor nélkül is, el sem hinné az ember. A body building is egy igényesség magunk felé, csak más formában.

1:18-as voltam.

2010. márc. 12. 01:04
 28/34 Fingkirály ***** válasza:

@kedves március nyolcadikán kommentelt kigyúrt népek:

na gratulálok.

ti az iskolapéldái vagytok a tipikus gyúrós testépítős f@szoknak :P

még meg is írtad, hogy azért olvasgattál utána, hogy hogyan lehet "IZOMtömeget felszedni", mert beszólogattak, hogy elbírod-e ezt meg azt és mentegetőztél hogy miért vagy vékony.

most meg szép izmos faszi vagy, csodálatos tested van, csak éppen életed nincs. hacsak azt a napi X óra bebüdösödést a konditeremben egy halom másik hasonló férfival összezárva nem nevezzük annak.

az összes ilyen izomtibor gyakorlatilag kívülről egy öntelt nárcisztikus barom, akit semmi más nem érdekel a saját testén kívül, belülről viszont még mindig ugyanaz a frusztrált, dühös kisfiú, akit k@rvára bánt az, hogy beszóltak neki a nagyobbak.

naés? én is kisebb voltam kiskoromban, most sem vagyok nagyobb, viszont jól keresek, az egykori tápos áltsulis évfolyamtársaim meg eszük híján lúzert teddide-teddoda emberek lettek, akik rendberakják a kertemet, és aprópénzért ugranak, ha csettintek, és azt csinálják, amit mondok :) ők életük első 16 évét választották istenkirályságnak, én a hátsó hatvanat. szerintem én jártam jobban :)

2010. júl. 19. 08:38
 29/34 Fingkirály ***** válasza:

előző vagyok még mindig

ja és mielőtt jönne a replika meg a visszaalázás, én sem vagyok sem dagadt, sem csontkollekció

mindössze én nem kezdek el gyúrni azért, hogy elismerően csettintgessenek a konditeremben a többi gyúrósfaszik. leszarom őket magasról.

engem a nők érdekelnek. őket meg ti nem érdeklitek, izomtibik :)

2010. júl. 19. 08:42
 30/34 anonim ***** válasza:
08:42 utolsónak igaza van, de abban nem értek egyet hogy aki edz az hülye.Vannak azért fokozatok itt is, nem mindenki izomkolosszus aki edz, ha pl. heti 2-3 szor elmegy kondizni valaki csak hogy mozogjon kicsit abban sztem még semmi rossz nincs.Az viszont túlzás ha valaki csak a testével foglalkozik és folyton számolgatja a kalóriákat.
2010. júl. 19. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!