Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöztünk, de a párom tegnap bevallotta, hogy honvágya van. Ez normális, vagy aggódnom kéne?
Láttad, hogy valami nem oké, megkérdezted, hogy mi bántja. Ő elmondta őszintén, amin te látványosan kiakadtál, szemrehányást tettél neki, és letámadtad azzal, hogy "akkor talán el kéne gondolkodni kettőnkön".
Így lehet igen hamar leszoktatni valakit az őszinteségről, arról, hogy meg tudjon nyílni neked, és így lehet eljátszani a bizalmát.
Választhattad volna azt is, hogy - még ha rosszul is érintett, amit mondott - nyugodtan, normális hangnemben beszélgetsz vele az érzéseiről, pl. arról, hogy mi az, ami hiányzik neki, ahelyett, hogy felelősségre vonod.
"Valahol legbelül éreztem mindig is, hogy ez lesz... mit tegyek?"
Miből gondoltad már az összeköltözés előtt, hogy ez lesz?
Az biztos, hogy ezek után úgy leüvöltöttem volna a fejed, hogy egy hétig sírnál.
Annál nincs undorítóbb, mikor van egy problémád, és ahelyett, hogy a másik minimális megértést tanúsítson, még rá is tesz egy lapáttal. Ez nem egy szimpla túlreagálás, egy szokásos hiszti volt.
A többit már előttem elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!