Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van ilyen érzésetek?
Figyelt kérdés
Mostanában fordult velem elő az a fura érzés, hogy mikor a barátommal vagyok jól érzem magam, végig mosolygok, nevetgélünk, de ha elmegy tőlem szomorú leszek és hiányérzetem támad. Olyankor néha még a sírhatnék is bennem van. Nem friss kapcsolat, de elég furcsa érzelmek.
Szerintetek ez miért lehet? Valaki tapasztalt hasonlót?
2015. ápr. 22. 17:50
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ez troll kérdés:D
de amúgy szerelmes vagy
3/6 A kérdező kommentje:
Miért troll kérdés? Ilyenek az érzéseim, nem tudok ellene tenni.
2015. ápr. 22. 17:52
4/6 anonim válasza:
Van ez a gyomorideges időszak mindenkinek az elején;)
5/6 anonim válasza:
Mert szereted. Ez még tök normális. Nekem sokkal rosszabb gondolataim vannak.
6/6 anonim válasza:
Addig örülj, míg ez van:) ha szereted ez normális.
#5 Mint pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!