Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek már volt kettős érzésetek? Akarni is ellökni valakit egyszerre?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátommal (volt egy kisebb szünet is közben) mostanában pedig furcsa érzéseim vannak a kapcsolatunkkal kapcsolatban. Szerelmes vagyok belé ez biztos, imádom, ezért vagyunk együtt megint. De néha szeretnék szingli lenni, pasizni egy kicsit, nem kötődni érzelmileg ennyire valakihez. Amikor ilyeneken gondolkozom felvetődik bennem a szakítás gondolata, de az az igazság, hogy képtelen lennék elengedni. Tudom, hogy amint szakítok rögtön meg is bánnám. Nagyon fontos nekem, csak fiatal vagyok még és nem tudom néha szabad akarok lenni. Nektek is volt már ilyen? 15/l2014. júl. 22. 11:31
1/5 anonim válasza:
Természetes érzés, de mivel írtad is, hogy szereted a barátodat, nem hagyod el.
Fiatal vagy ennyi az egész.
2/5 anonim válasza:
Ösztönös érzésed van a ri*banckodásra, mint a legtöbb korodbelinek, a te döntéseden múlik h maradsz a kapcsolatban vagy ribi leszel.
4/5 anonim válasza:
Volt,bár nekem nem ezen okokból.
De ha most ezt érzed,akkor előbb utóbb úgyis vége lesz. Ráadásul fiatal is vagy.
5/5 anonim válasza:
nekem is volt már ilyenem, meg szerintem a legtöbb embernek. Ez nagyon nehéz, hiszen ilyenkor sokszor megcsalás, viták, csúnya szakítás a vége. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy döntesz. Még ha ez borzasztóan nehéz is. Sajnos könnyebb nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!