Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok! Ti nektek is van neha olyan erzesetek, hogy nem szeretitek a parotokat?
Figyelt kérdés
Masfel eve vagyok a baratnömmel együtt (en 19F es ö 16L) es neha van egy olyan erzesem, hogy mar nem szeretem öt, de nem akarok vele szakitani, mert jol megvagyunk.
Aztan neha jön egy olyan erzes, hogy nagyon szeretem es nagyon szeretnem, ha mellettem lenne...
Neha meg amikor veszekszik velem, akkor mindig az jar a fejemben, hogy nagyon az agyamra megy es nem ertem, hogy miert vagyok vele meg együtt.
Nalatok is szokott ilyen lenni vagy en vagyok az egyetlen kreten aki ilyen gonosz es nem erdemel meg egy baratnöt ?
2014. júl. 8. 16:50
1/1 anonim válasza:
Még fiatalok vagytok, valószinű nem ő az igazi, kicsit lazábban járjatok, mond el neki, hogy barátaiddal is elmennél nyaralni, edzeni, néha belültök ide-oda, ne kösd le még teljesen magad, ismerkedj még más lányokkal is. Én akivel 16 éves koromban jártam és jópár hónap után abbamaradt a kapcsolatunk és jópár évvel később összefutottunk nem győztem hitetlenkedni magamon, hogy hogy tudtam én ezzel a fiúval járni, most abban a korban vagytok, hogy még változtok, aki most tetszik 2 év mulva nem. stb. ezért is hülyeség még komoly kapcsolatban gondolkozni ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!