Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy egyszer csak rájöttetek, már nem szeretitek a párotokat?
Kedves első, akkor az is lehet, hogy a barátnőd pont ezt érzi. Habár azért elég különbözőek vagyunk.
Én egyszer már szakítottam, úgy hogy szerettem még a barátomat, de akkor még fiatalabb voltam és úgy éreztem, én ''élni akarok''. Azt nagyon megbántam, most is ettől félek, annyi kivétellel, hogy már nem szeretem, max a szép emlékek azok, amik elszomorítanak.
Én még 22 vagyok, szóval itt még nem tartottunk, de nem is az miatt szeretnék továbblépni, hogy végre egyedül legyek, csak nem érzem már jó magam mellette.
Remélem megoldódik nálad is mindent, és akármi történik, tovább kell élni az életet!
Fiatalság, bolondság :)
Lelkiismeret furdalásod van, mert a szíved mélyén még midig szereted a srácot. Igen is vannak olyan kapcsolatok, amiknek kell egy kis szünet. Én is így voltam azzal a lánnyal, aki 5 éve már a feleségem. :) Pont úgy alakult, ahogy Te fent leírtad. 2 hónap után "kibékültünk" és azóta is lángol a szerelem. Megbeszéltünk minden félreértést, nézeteltérést. Ez egy egész délutános beszélgetés volt sok sírással. Sok szép közös emléketek van? Törődött veled a fiú? Türelmes volt veled? Mert ha igen, kis pihenő után próbáljátok megbeszélni. Ezek a dolgok sok-sok kapcsolatból hiányoznak ma, hidd el. Megbántottad a srácot amúgy? Írtad, hogy szenved. Mert ha igen, tuti most haragszik is rád. Én is így voltam, mikor bekövetkezett az a bizonyos "szünet" :) Depi, 0 életkedv, lefogytam 10 kilót, de két hónap után újra egymásra találtunk, és azóta dúl a láv :) Házasságunk is jól működik, mindent megbeszélünk, megbízunk egymásban, eddig nem is volt vita köztünk. Csak egyszerűen boldogak vagyunk! Oly annyira, hogy ha minden igaz június derekán meg is születik szerelmünk gyümölcse. :)
Úgyhogy gondold át, most egy kis szünet kell a kapcsolatotoknak. Egy igaz szerelem nem múlik csak úgy el, csak néha azt hisszük és bemagyarázunk magunknak mindenféle bolondságot. Nemsokára hiányozni fog neked a srác kedvessége, és az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Legfeljebb ideig-óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!