Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Volt már olyan érzésetek, hogy ismertetek valakit már több éve.
Ilyen érzései voltak szerintem annak a nőnek is, aki éveken át hazudozta nekem, hogy szeret és soha nem hagy el... :-)
Magyarul ha egy nő ilyet érez, akkor vége van csak vergődik, és ugyan nem akarja megsérteni a srácot, de pont azzal sérti meg, hogy a végsőkig hitegeti... :-)
Szerintem ilyenkor a nők önzőek, félnek egyedül maradni, inkább vergődnek, míg nem szereznek egy másik srácot, aztán ne félj le is szarod a másik pasit... :-)
Igen, volt olyan érzésem, mintha régóta ismerném a Párom, mikor a kapcsolatunk elején voltunk még és Ő is így érzett. Már akkor tudtuk, hogy kellünk egymásnak és egymással is tervezünk. Ahogy telt az idő ez egyre csak erősebb és szorosabb kötelék lett köztünk.
Sose nyomult annyira, hogy sok lett volna belőle, inkább nem tudtam Vele betelni és ez a mai napig is így van, már 3 éve. És én már csak Vele akarok lenni, szerencsére Ő is így gondolja.
Szóval, ha már túl sok, az nem jó, de úgy látszik a ragaszkodás meg van még, szerintem ennek így nincs jövője. Ha már kétséged van efelől, jobb lezárni, mint tovább húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!