Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kétségbe vagyok esve! Mit érezhet? Csak kihasznál?
Ebből nem derül ki.
Ha csak alszotok, akkor nem hiszem hogy kihasználni akarna csak.
Feltehetőleg igen. Budapesten nyilván jobb bulik vannak és hajnalban macerás közlekedni mivel ugye nem tud.
Alvás közben pedig még fogdoshat is egy kicsit amit aztán a piára foghat.
"Azért ilyen korban öt év sok"
Szerintem nem sok az az 5 év, inkább járjon egy érettebb pasival, bár láthatod még ez is gyerek.
Ha a saját korosztályával "járná" más lenne a téma... az ötév pont ezért sok, mert nem érti a srácot...
Egyébként, pont a kérdés felmmerülése miatt az ügy úgyis halott...
Tehát keményen dolgozik és nem facebookon éli az életét? Ez tényleg ok a kétségbeesésre.
Ha nem bulizni, hanem kettesben lenni akarsz vele, akkor mond meg, hogy a buli ráér, te filmezni, beszélgetni és együtt lenni akarsz vele.
nem mindenki szeret egész nap facen lógni, illetve neten beszélgetni
sztem ha egyszer lemondott vmit azt még nem kell önmagában túlgondolni, főleg hogy még be is pótolná de ha téged zavar hogy ez egy más jellegű program lesz sztem nyugodtan beszéld meg vele
de hogy csak kihasznál-e hát ebből számomra ez nem egyértelmű
De cukik vagytok, köszi a biztató válaszokat. Mindenképp meg fogom vele beszélni. :)
Nem volt még ennyivel idősebb barátom, de szerintem ez ilyen idősen nem sok. Nyilván nagyobb rálátása van már a világra, de nem hiszem, hogy ez akadályozná azt, hogy működjön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!