Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi mért nem tud férfi lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi mért nem tud férfi lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl a problémákra

Vagy hogy egy kapcsolatban az anyja az 'isten'

Mindenről beszámol

Ez csak engem zavar v mást is?

2015. ápr. 21. 22:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Soha nem vettem az anyját a számra!?de tudja jol h mi a véleményem?!mert rákérdezett!?csak sztem 39 évesen el kéne gondolkoznia h mi fontos neki?én és a jelen ill a jövő

V az h az anyuka pátyolgassa és befolyásolja!közép út nincs!

2015. ápr. 21. 23:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Tudod férfiból olyat kell választani aki nem szereti az anyját, nőből pedig aki nem szereti az apját.
2015. ápr. 22. 00:03
 23/29 Bence_ ***** válasza:

Zsák a foltját. Ez egy gyerek.

Neked is változnod kell mert egy nő egy férfit választ.

Valamiért egy gyerekkel jöttél össze.

2015. ápr. 22. 01:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Almuha 23 éves török hadvezér vállalna úgy kapcsolatot hogy vezére lenne, nem hagyná el a nő, van rá jó indoka: mindig betárazva várná a pisztolya, de nem az ami a csatában használ. akit érdekel, pest vonzáskörzetében írjon rám. Üdv Lady-k, Kispesti Szexbunker, 1. emelet, 4. hárem.
2015. ápr. 22. 01:44
 25/29 A kérdező kommentje:
Zsák a foltját bocsi,de nem ezt jelenti!!mond már el h nekem honnét kellett volna tudni h mikor összejöttünk h az anyja csöcsén log még. 37 évesen!??
2015. ápr. 22. 07:04
 26/29 Bence_ ***** válasza:
Abban a pillanatban sehonnan. De amikor Kiderült léphettél volna. Valamiért maradtál. Gondolom azért mert ez a kevésbé fájdalmas.
2015. ápr. 22. 08:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet h az elején ennyire nem volt nyomaszto és idegesitő!?gond mert teljesen másnak akart látszani!szép lassan jött ez elő...valoszinű mert szeretem azért vagyok vele..de lehet h ez is kevés lesz egy idö után
2015. ápr. 22. 08:33
 28/29 Bence_ ***** válasza:

Szeretet csak a motor.

Kapcsolathoz két ember kell. Te benne lennél szereted ezért könnyen hozol áldozatokat. Te olyanná formáltad az értékrended amiben neki is helye van.

Ő mit tett? Ő formálódik, te szerepelsz az értékei között. Számára fontos vagy?

2015. ápr. 22. 09:58
 29/29 A kérdező kommentje:

Azt mondja,h fontos vagyok neki és szeret!?tudom meg érzem is!!

Csak nekem kéne az 'elsönek' lennem és nem az anyjának meg még pár embernek..

Nem az anyjával él ,hanem velem!?

Én mosok,fözök,takaritok,fekszek le vele!nem más!?lehet h én tul nagy kérést kértem tőle???!

2015. ápr. 22. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!