Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi mért nem tud férfi lenni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a problémákra
Vagy hogy egy kapcsolatban az anyja az 'isten'
Mindenről beszámol
Ez csak engem zavar v mást is?
2015. ápr. 21. 22:52
1/29 anonim válasza:
Az emancipáció korát éljük, ezt akarták a nők. A férfi-szerepet tompítani, tessék, jó étvágyat hozzá.
2/29 anonim válasza:
neveltetés kérdése 1! 2 felcserélődtek a szerepek a mai világban lásd feministák de 1 nő soha sem lesz = egy férfival!
4/29 A kérdező kommentje:
Ugy vagyok vele h oké hivja fel stb,de nem kell mindent az öreglány orrára kötni!?turmixol/t/ eleget már!ha szová teszem az a válasz h takarodjak ha nem tetszik és fogjam be a pofám
2015. ápr. 21. 22:58
5/29 anonim válasza:
Miert vagy vele?
Szerencsere nem mindenki ilyen anyas es tulzottan ragaszkodo tipus, csak eppen egy ilyet sikerult kifognod.
Hagyd ott, ha ennyire zavar.
6/29 anonim válasza:
Pontosan mi az a téma, amit sérelmezel, hogy elmond?
7/29 A kérdező kommentje:
Pl a szexuális életünk
Ha összekapunk vmin azt is meg h min
2015. ápr. 21. 23:05
8/29 RRR válasza:
már a stílusa miatt is alárúghatnád,miheztartás végett
9/29 anonim válasza:
Hát azt senki ne tiltsa meg, hogy anyámmal megbeszéljek ilyen dolgokat. Legfeljebb arra lehet megkérni, hogy azért ne mindent.
10/29 A kérdező kommentje:
Utolso!sztem senkire se tartozik h mikor és milyen pozba csin v sem és hányszor!?
Magán ügy?!-
2015. ápr. 21. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!