Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi mért nem tud férfi lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi mért nem tud férfi lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl a problémákra

Vagy hogy egy kapcsolatban az anyja az 'isten'

Mindenről beszámol

Ez csak engem zavar v mást is?

2015. ápr. 21. 22:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Az nem, de itt nyilván nem ennyiről van szó.
2015. ápr. 21. 23:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer mondanák, hogy fogjam be, már ott sem lennék.

Miért tűröd, hogy így beszéljen veled? Az intim dolgok valóban nem tartoznak másra, még az anyjára sem.

2015. ápr. 21. 23:16
 13/29 A kérdező kommentje:
Barátom 39 éves én meg 24!!én is beszélek anyámmal de nem mondok el olyan dolgot ami magán ügy
2015. ápr. 21. 23:19
 14/29 A kérdező kommentje:
Azért nem mert szeretem..mtam neki ha még egyszer az anyja miatt lesz veszekedés elhagyom
2015. ápr. 21. 23:21
 15/29 anonim ***** válasza:

Figyelj, ágálhatsz a dolog ellen,de egyrészről semmi értelme, ha hazugságra kényszeríted, másrészről szintén csak a saját helyzeted rontod, ha az anyjával való kapcsolatát szapulod. Te is elmondod a barátnőidnek, hogy milyen volt a szex, ő az anyjának mondja el, ennyi. Ameddig ez nincs hátrányára a kapcsolatnak érdemben, addig nincs miért hisztizni.

Ha az anyja túlságosan beleszól a dolgaitokba, akkor megértem az aggodalmaidat, de addig nem.

2015. ápr. 21. 23:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát, nem is tudom...én biztosan kiábrándulnék valakiből, aki nem adja meg a kellő tiszteletet sem. A másik meg az anyakomplexuma, szerintem legalábbis az lehet nála. Ennyi idősen meglepő, de létező dolog sajnos.
2015. ápr. 21. 23:29
 17/29 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen férfiak. Én is pazaroltam az életemből több mint egy évet egy anyuci pici fiára, nem érdemes.

Majdnem 40 évesen ha ilyen, nem fog változni, hiába is nyaggatod.

Az ilyet ott kell hagyni a fenébe! Menekülj tőle gyorsan, akármennyire is szereted, mert pokol lesz az életed!

Hacsak nem vagy annyira simulékony jellem, hogy tudsz a helyzethez alkalmazkodni.

A szülők, ha jó a kapcsolat, mindig fontos szerepet fognak játszani az emberek életében, ez teljesen természetes, de egy idő után normális esetben az ember leválik az anyjáról olyan szinten, hogy lesz saját magánélete.

Ez néha nem történik meg. Van ilyen.

2015. ápr. 21. 23:34
 18/29 A kérdező kommentje:
Már mtam neki h mért nem költözik haza az anyjához!!mert már kezd elegem lenni!tudja jol h gyűlölöm,mert már keverte a szart!a barátom meg elfogult!?multkor mtam h mit mondott az anyja rám mikor ott voltam?!!a válasz az volt h én hazudok!!csak ez olyan kiábránditto!!ugy érzem h szakitás lesz a vége
2015. ápr. 21. 23:36
 19/29 A kérdező kommentje:
Anyuci álandoan azt várja h menjünk szét!!nem vagyok mélto a fia mellé!?ja és a páromon kivül van még két fia!?ott a hölgyek ugy szintén nagyon kedvelik velem együtt
2015. ápr. 21. 23:42
 20/29 anonim ***** válasza:
A barátodnak a sarkára kell állnia viszont szerintem óvatosan fogalmazzál az ilyen "anyuka" dolgokkal, mert azért az ember default szereti az anyját, a szüleit.
2015. ápr. 21. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!