Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi mért nem tud férfi lenni?
Gondolok itt pl a problémákra
Vagy hogy egy kapcsolatban az anyja az 'isten'
Mindenről beszámol
Ez csak engem zavar v mást is?
Nekem egyszer mondanák, hogy fogjam be, már ott sem lennék.
Miért tűröd, hogy így beszéljen veled? Az intim dolgok valóban nem tartoznak másra, még az anyjára sem.
Figyelj, ágálhatsz a dolog ellen,de egyrészről semmi értelme, ha hazugságra kényszeríted, másrészről szintén csak a saját helyzeted rontod, ha az anyjával való kapcsolatát szapulod. Te is elmondod a barátnőidnek, hogy milyen volt a szex, ő az anyjának mondja el, ennyi. Ameddig ez nincs hátrányára a kapcsolatnak érdemben, addig nincs miért hisztizni.
Ha az anyja túlságosan beleszól a dolgaitokba, akkor megértem az aggodalmaidat, de addig nem.
Vannak ilyen férfiak. Én is pazaroltam az életemből több mint egy évet egy anyuci pici fiára, nem érdemes.
Majdnem 40 évesen ha ilyen, nem fog változni, hiába is nyaggatod.
Az ilyet ott kell hagyni a fenébe! Menekülj tőle gyorsan, akármennyire is szereted, mert pokol lesz az életed!
Hacsak nem vagy annyira simulékony jellem, hogy tudsz a helyzethez alkalmazkodni.
A szülők, ha jó a kapcsolat, mindig fontos szerepet fognak játszani az emberek életében, ez teljesen természetes, de egy idő után normális esetben az ember leválik az anyjáról olyan szinten, hogy lesz saját magánélete.
Ez néha nem történik meg. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!