Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy vége, és hogy segítsek neki túljutni rajtam?
Figyelt kérdés
Másfél év után szakítottunk a barátommal. Azt akarta, hogy költözzek hozzájuk, de pont most vagyunk érettségi előtt, és ha itthonról elmegyek, nem jöhettem volna haza többet, és az ő szülei tartottak volna el. Nem akartam ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Amikor megmondta, hogy nem költözök, nagyon eldurvult minden. Először burkoltan elmondta, hogy végülis már csak a szexre vagyok jó, aztán amikor mondtam neki, hogy egyetem alatt még összeköltözhetünk, akkor azt mondta, hogy ő már nm akar velem összeköltözni. Emellett úgy beszélt velem, mint valami utolsó sz@r k*rvával, az egész osztály, sőt, volt, hogy az osztályfőnökünk előtt is. nagyon megalázó volt, és nem értette meg, hogy ez engem miért zavar. Aztán szakítottam vele, de most meg állandóan hívogat, mondtam neki, hogy ne, azóta smseket ír, és msnen még mindig ki van neki rakva a nevem szívecskébe. és állandóan mondogatja, hogy szeret, és nem bír nélkülem létezni. kibékülni nem fogunk, az biztos, mert tudom, hogy úgysem változna semmi (másfél év alatt már eléggé megismertem, főleg úgy, hogy előtte is a legjobb barátom volt). Nem vagyunk haragban, és mivel osztálytársam, minden nap találkozunk, de nagyon rossz látni. Hogy segítsek neki?2010. febr. 21. 13:36
1/5 anonim válasza:
Miert kell neki segiteni? :| Ferfi ertse meg lepjen rajta tul...ha ilyeneket mondd rad es igy viselkedik veled szemben masok elott...ezt erdemli...nem erdemel meg teged....hagyd hogy szenvedjen....es hagyd hogy lassa hogy eros no vagy es nem engeded hogy igy beszeljenek veled ;) ...Mondd meg neki hogy vege es ezen semmi nem valtoztat...aztan kiheveri majd :) Ha segiteni akarsz neki lehet megint elcsabit es amjd kezdodik megint minden elorol :P
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne érdekeljen téged és ne segíts neki.Ha csak a szexért voltál jó neki akkor ne csodálkozzon rajta hogy szakítottál vele.
3/5 A kérdező kommentje:
:'( de szeretem:(
2010. febr. 21. 13:47
4/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd öt békén. azzal segítesz neki.
5/5 A kérdező kommentje:
de ő nem hagy békén engem...
2010. febr. 23. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!