Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a volt pasimmal, hogy vége?
Figyelt kérdés
Már sokszor elmondtam neki,hogy NEM szeretnék kibékülni vele, de folyamatosam keres: írogat, sms-t, msn-en (már letiltottam), beszél a családtagjaimmal,hogy mennyire szeret és ki akar velem békülni de én nem szeretnék,mert nem szeretem őt. De viszont megbántani sem szeretném. Lehet bunkó vagyok de az sms-ekre nem szoktam válaszolni(az vagyok?) mert egy nem tudok mit 2 nincs is semmi értelme szerintem. Nem tudom mit tegyek, mert megbántani sem szeretném de már viszont nagyon idegesít amit csinál. Tapasztalatok,Tippek? Előre is köszönöm a válaszokat!!! :)2009. febr. 7. 20:18
1/5 anonim válasza:
Ennyit ér ha 1 hapsi kimutatja az érzelmeit egy nőnek. Ennyit ér ha szereti a férfi a nőt és ki is mutatja. Ennyi
2/5 anonim válasza:
Van új pasid? Mert ha lenne, akkor lehet felfogná végre. Ha van, akkor nem tudok más módszert (: Ha meg nincs, akkor szerezz. Ha ebből nem fogja fel, akkor semmiből..
3/5 anonim válasza:
az enyém akkor érzékelte hogy egyáltalán vége, amikor lett új pasim...
addig valamiféle álomvilágban élt, bár néha beszéltünk, de semmivel sem hitegettem! amikor megtudta hogy van új, akkor kb úgy reagálta le mintha megcsaltam volna. :S jó,mi? van néhány ilyen nehéz tipus. Sajnos tanácsot nem tudok adni, csak leirtam az én esetemet. pasizz be;)
4/5 anonim válasza:
annál többet nem igen tudsz tenni, h nem veszel róla tudomást. Tényleg szerezz mást! Sztem akár még az sem baj, ha nem jártok, elég, ha ő azt hiszi, h igen. Egy jó barát, vagy régi ismerősöd, akivel gyakran láthat együtt... Csajos megoldás, tudom, de hát mit tegyek, én is lány vagyok :D
5/5 anonim válasza:
Nekem alakulóba lenne egy uj kapcsolat,de volt barátom nem hjagyja h másé legyek... olyanokat mond h írni fog a srácnak,h szálljon le rólam,mert ő még mindig szeret és hiszi h van még közös jövönk..Sztem sajnos már nincs... és nem érti meg,h nekem is rossz,h így alakult,de igy h külön vagyunk jobb. Azt mondja,mivel nekem már alakulóba van vmih semmit nem jelentett az eltöltött 3 év. Már nagyon unom, h még mindig keres,és h nem tudok normélisan talizni a másik sráccal,akivel még el sem kezdődött igazán és volt pasim meg szét akarja zilálni ezt a majdnem kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!