Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjak le egész életemre a kielégítő szexuális életről?
Elég rég óta csak nagyon ritkán (hetente, néha annál is ritkábban) vagyunk együtt, miközben nekem naponta-kétnaponta esne jól. Az utóbbi két hónapra elhagytuk a fogamzásgátlót is, hátha az okozza a gondot, de ugyanaz a helyzet.
Beszéltem vele többször is erről a problémáról, azt mondja, fáradt. Én is fáradt vagyok, de attól még kívánom. Meg igazából, ha úgy vesszük egész életében fáradt lesz, mert nyáron külföldön dolgozunk majd, jövőre egyetemre megy (és nem büfészakra), diploma után meg ugyebár meló + gyerek, amitől megint fáradt lesz.
Szeretem, elhagyni nem akarom, pláne emiatt. Sok-sok közös tervünk van, és nem is egy rövidke kapcsolatról van szó. De ez így elég sz@r, hogy ugyanolyan rendszerességgel kell maszturbálnom, mint mielőtt összejöttünk... Félek, hogy így idővel elhidegülök tőle. Nem akarom elveszíteni. Mivel hozhatnám vissza benne azt a régi tüzet? Kérem, aki volt hasonló helyzetben, írja le, hogy oldották meg, vagy mi lett belőle.
Sajnos ez egy olyan témakör, amiről nem lehet leülni és megbeszélni, hogy "figyelj, mostantól többet szexeljünk".
Egyetemista srác
" Érdekes helyzet :S nem akarok pesszimista hangvételt venni most ... de ha nem kíván akkor sajna itt dobbantani kell"
A szakítás nem apelláta. Nem elmenekülni akarok a probléma elől, hanem megoldani azt.
"szerintem se fáradtságról van szó
valami mélyebb baja van a kapcsolatnak"
Erre gondolok én is.
"Lehet hogy a fogamzásgátló miatt van.
Két hónap alatt nem fog kitisztulni a szervezetéből, várjatok még vele."
De mégis meddig? Úgy tudom, 3 hónap alatt ürül ki teljesen, akkor már éreztetnie kellene a hatását.
"Kedves Egyetemista srác!
Sajnos,akármilyen jó is egy kapcsolat,akármennyire is szeretitek egymást,be kell látni,hogy szex nélkül nem működik sokáig,vagy pedig nem működik jól egy kapcsolat..."
Én is tisztában vagyok vele, hogy nem megfelelő szexualitás mellett nem működhet sokáig. Ezért is akarok ellene tenni. Írtam neki tegnap este egy vicces hangvételű kérdőívet (most épp külön töltjük a hétvégét), amelyben rákérdeztem pár dologgal kapcsolatos véleményére. Szóval már körvonalazódik a probléma mikéntje, jól éreztem, hogy nem vonzódik már úgy hozzám.
" B@zd meg amikor alszik.xD"
Rendben, ez valószínű megoldja majd a problémát :)
"Hát úgy látom,hogy ez neked csak szenvedés. Szerintem a legjobb lenne ott hagyni őt..."
Nem, nem szenvedés. Inkább úgy fogalamaznák, hogy volt már jobb is. Ha elhagynám, csak rosszabb lenne. Meg nem adom másnak :p
"Örülök, hogy leírtad a történeted. Csak megerősítette bennem azt, hogy ne tervezzek barátnőt!"
Küldeném neked ezt a számot: http://www.youtube.com/watch?v=pTb7mp-Njxc (minimális angoltudás kell hozzá)
"De, de, és de. Beszélni kell, beszélni, mert különben soha nem érti meg mi a baj..."
Folyamatban
"Én is a barátnőddel egykorú vagyok. Ha ő is érettségi előtt áll, arra is legyél tekintettel...."
Annyira nem tanul :) Viszont sokat dolgozik. Persze, én megértem, hogy fáradt, nem is arról van szó.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!