Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjak le egész életemre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjak le egész életemre a kielégítő szexuális életről?

Figyelt kérdés

Elég rég óta csak nagyon ritkán (hetente, néha annál is ritkábban) vagyunk együtt, miközben nekem naponta-kétnaponta esne jól. Az utóbbi két hónapra elhagytuk a fogamzásgátlót is, hátha az okozza a gondot, de ugyanaz a helyzet.

Beszéltem vele többször is erről a problémáról, azt mondja, fáradt. Én is fáradt vagyok, de attól még kívánom. Meg igazából, ha úgy vesszük egész életében fáradt lesz, mert nyáron külföldön dolgozunk majd, jövőre egyetemre megy (és nem büfészakra), diploma után meg ugyebár meló + gyerek, amitől megint fáradt lesz.

Szeretem, elhagyni nem akarom, pláne emiatt. Sok-sok közös tervünk van, és nem is egy rövidke kapcsolatról van szó. De ez így elég sz@r, hogy ugyanolyan rendszerességgel kell maszturbálnom, mint mielőtt összejöttünk... Félek, hogy így idővel elhidegülök tőle. Nem akarom elveszíteni. Mivel hozhatnám vissza benne azt a régi tüzet? Kérem, aki volt hasonló helyzetben, írja le, hogy oldották meg, vagy mi lett belőle.

Sajnos ez egy olyan témakör, amiről nem lehet leülni és megbeszélni, hogy "figyelj, mostantól többet szexeljünk".

Egyetemista srác

2010. febr. 21. 11:17
1 2
 1/17 Szupermókus ***** válasza:
65%
Érdekes helyzet :S nem akarok pesszimista hangvételt venni most ... de ha nem kíván akkor sajna itt dobbantani kell
2010. febr. 21. 11:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem se fáradtságról van szó

valami mélyebb baja van a kapcsolatnak

2010. febr. 21. 11:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy a fogamzásgátló miatt van.

Két hónap alatt nem fog kitisztulni a szervezetéből, várjatok még vele.

2010. febr. 21. 11:31
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Egyetemista srác!

Sajnos,akármilyen jó is egy kapcsolat,akármennyire is szeretitek egymást,be kell látni,hogy szex nélkül nem működik sokáig,vagy pedig nem működik jól egy kapcsolat.Mondjuk a szeretethez a szexualitás is hozzá tartozik.Ülj le egy alkalmas időpontban a barátnőddel,és mondd el neki őszíntén hogy mit érzel,mire gondolsz,mi jár a fejedben...valszeg valami megváltozhatott benne,valami megtört...és ezt kell kideríteni hogy mi,és miért.Hozz össze egy romantikus estét...pl rózsaszírmok,gyertyák...ilyesmi..vagy közös,gyertya meleltti fürdés..és persze közelíts felé finoman...ha ez sem hatja meg akkor van valami baj a csajjal..

Egy egész életre nem lehet lemondani a dolgokról,mert elöbb utóbb megcsalás lenne belőle...nyíltan,vagy titkoban...és ha netalántán ez menne közös gyerekek elött,akkor gondolj csak bele..hamis mintát tanulnának el a gyerekeitek...:S

Szóval,fő az őszinteség,és legyél vele türelmes..:)

Sok sikert!

19/L

2010. febr. 21. 11:32
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Hát úgy látom,hogy ez neked csak szenvedés. Szerintem a legjobb lenne ott hagyni őt...
2010. febr. 21. 11:51
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy leírtad a történeted. Csak megerősítette bennem azt, hogy ne tervezzek barátnőt!
2010. febr. 21. 12:06
 7/17 anonim ***** válasza:
82%

De, de, és de. Beszélni kell, beszélni, mert különben soha nem érti meg mi a baj.

1, beszélni

2, te is változz azért, nem a világ legfontosabb dolga a szex, próbálj te is másképp állni hozzá. Nem azt mondom, hogy mondj le a szexről, de ne ez legyen a mozgató rugója annak, hogy elhidegülsz tőle!

Nálunk is voltak ilyen gondok, de meg lehet ezt oldani! Hajrá!

2010. febr. 21. 12:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is a barátnőddel egykorú vagyok. Ha ő is érettségi előtt áll, arra is legyél tekintettel. Pl. én is fáradtabb vagyok, sokszor fél estéket végtanulok, ilyenkor neked is kicsit elnézőbbnek kell lenned vele.

Egyébként a fogamzásgátló, ha megfelelőt szed, nem csökkenti a libidót. 18 éves lánynál nem normális, hogy ilyen ritkán kívánja a szexet. Szokott orgazmusa lenni? Mert az is lehet, hogy nem élvezi eléggé, és azért csak ritkán csináljátok. Vagy ami a legrosszabb, unja az egészet, a kapcsolatot, lehet újra van szüksége. :S Nem tudom, mióta vagytok együtt, de egy ilyen fiatal lánynak sokszor unalmas lehet egy komoly kapcsolat.

Mindenesetre beszéld meg vele, nehogy rossz vége legyen, ezernyi oka lehet, miért ilyen. Remélem idővel jobb lesz.

18/L

2010. febr. 21. 13:03
 9/17 anonim ***** válasza:

12.06-os vagyok!

Csak egy kérdés és remélem legalább ugyanennyi válasz is lesz.

Miért lettem lepontozva?

2010. febr. 21. 14:43
 10/17 anonim ***** válasza:

mert aki nem akar barátnőt, azzal vmi nincs rendben

ez lenne az élet természets rendje

2010. febr. 21. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!