Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megoldani? Mindig oda megyünk ahová ő akar, csak az ő haverjaival.
Sokszor mondtam már hogy menjünk ide vagy oda, az én barátaimmal is. De mindig elfelejtődik nála, vagy nincs kedve végül... 1,5 éve vagyunk együtt és mindig csak autós találkozókra megyünk vagy ha valahova máshova akkor egyszer se kettesben.
Egyetlen egyszer voltunk állatkertben, ahová én akartam menni. De azért is egy hónapig rágtam a fülét hogy menjünk.
Ha tervezek valamit kettesben, örül neki, de mindig felhívja valamelyik haverját hogy menjünk velük. Emiatt pl csomószor megyünk olyan helyre ami tipikusan szingli pasis, én meg elég szarul érzem magam, hogy csajokat megyünk bámulni. Utóbbi időben ez visszavetette az önbizalmamat is, ami bánt.
Pl az autós találkozóért cserébe én szerettem volna lovasnapra menni, erre: akkor jön velem xy mert én azt annyira nem szeretem. Eléggé lehangolt.. Én egy rossz szót se szóltam az autós dolgok miatt pedig nem vagyok akkora nagy rajongó,de úgy voltam hogy ő szereti, elmegyek, élvezem.
Az én barátaimnak az időbeosztása nem olyan mint az övéké, ezért velük előre megbeszélni kell a találkozót legalább pár nappal, így én nem tudok random programra barátokat szerezni. De így meg a barátomat nem is érdekli a dolog.
A bevásárlás, kaja rendelés meg nem annyira kettesben program, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!