Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett elvaras a gebe test? 168cm hez 50kg?
Figyelt kérdés
hogy a pasiknak csak ez kell??2015. ápr. 15. 18:04
1/7 anonim válasza:
Mert valamelyik hülye ezt találta trendinek.. egy farok miatt a fészbuk is elterjedt...
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem elvárás a gebe test, nézz körül a normál testalkatú lányoknak, sőt a duciknak is van párjuk...
4/7 anonim válasza:
168 vagyok, és mikor 51 voltam, akkor volt rajtam egy kis felesleg, elég husis volt a csípőm, illetve a combom. 48 kg az, amivel tökéletes vagyok, az alatt már én is vékonynak láttam magam és a környezetem is, de 48 kilóval senki nem szól be, hogy túl vékony lennék. Nem állnak ki a csontjaim, de nincs feleslegem se, illetve mivel rendszeresen mozgok, elég feszes vagyok mindenhol, jól állnak rajtam a ruhák, semmi nem vág be sehol, stb. A gebeség nem elvárás, de úgy gondolom, az egészséges alkat és életmód lehet elvárás. Én is olyan férfiakkal kezdek csak, akik egészségesen élnek, és ez a táplálkozásban, sportos életmódban is megnyilvánul. A fiúk is a sportos lányokat szeretik, ezt tapasztaltam. Nem a vékonyt, akinek zörögnek a csontjai, hanem akinek jó az erőnléte, feszesek a lábai, a feneke, szép lapos a hasa, stb. A tónusos test nem egyenlő az egészségtelenül vékony kinézettel, és szerintem megkérdezhetsz bárkit, egyik pasi sem fogja azt mondani, hogy neki egy gebe lány kell, hanem a sportost választják. Az már más kérdés, hogy ha valaki sportol és egészségesen étkezik, nyilvánvalóan vékony is, legalábbis az esetek nagy részében. Ha nem, akkor valamit nem jól csinál...
5/7 anonim válasza:
Eléggé bebszna ha 160 centivel 40 kilónak kéne lennem ahhoz, hogy egészségesnek mondható legyek :DD Ha izmos vagy, pont hogy nem leszel ilyen gebe, kivéve ha egyáltalán nem tudsz hízni, de akkor meg kockás hasad és formás hátsód nem lesz, hanem csak szimplán csontváz.
Én 54 kilósan éreztem magam a legjobban az említett magasságomhoz, az ideális volt minden szempontból, nem voltam husis se, és szépen formálódott minden testrészem. Tudom ajánlani az Insanity workout programot, az elején úgy érzed majd, beledöglesz, de meghozza az eredményt :)
6/7 anonim válasza:
én nem értem ezt az egészet. ha valaki vékony az a baj, ha duci akkor meg az. én vékony vagyok, 170 centihez 50 kg, és sosem bántom a ducikat hogy miért azok. miért kell bárkit is a súlyáért bántani? egy dolog, ha valaki azért hízik mert mert elhanyagolja magát, de az is az ő dolga, de egy másik, hogy valaki alkatilag olyan amilyen. a pasik sem egyformák, van akinek ez, van akinek az jön be, ne húzzunk már rá ilyen béna dolgokat a pasikra...
7/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem elvárás.Én is 169 cm vagyok és 51 kg és egyáltalán nem vagyok gebe. Amúgy is a derekam kicsit husisabb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!