Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak csak a külső fontos?
Figyelt kérdés
Komolyan nagyon durva ami manapság van! Vannak egyátalán igazi szerelmes párok? Vagy csak szexkapcsolatok ? Senkit nem érdekel milyen "vagy" csak abban az esetben ha jól is nézel ki.2015. ápr. 15. 14:25
11/13 anonim válasza:
Tévedsz nem csak a külső a fontos, hanem a belső is, a pénztárcád belseje :) Na jó, hülyeségen kívül, mindenkinek számít egy bizonyos szinten a külső, csak nem mindegy, hogy milyen szinten.
12/13 anonim válasza:
Tipp: csalódott kamasz vagy max. huszasévek elején járó idióta
Egy kis adag élettapasztalattal már nem állít ilyen baromságokat valaki.
13/13 anonim válasza:
A ferfiak be erik átlagos kinézetű csajjal?? Ezt honnan a francbol veszed? Max te! Most olvastam jo par olyan ki írást,h miert nem adnak a csajok tobbet magukra,stb..mert ő milyen jol nez ki es igy a csaj nem mutat mellette. Fiú barátok es kollégák vesznek körül.. Hallom a beszélgetéseket..es latom a valasztottakat! Olyan cica van hogy szinte a kirakatbol van ki vagva. Barátnőmet azert dobta a pasija mert fogamzasgatlotol fel szedett 10kg-ot,es hozza tette h hogy nez igy ki mellette,szegyen vele mutatkozni. En nem tudom,de eletemben nem lattam meg olyan pasit,akinek a külső csak masodik,es esélyt ad egy olyannak aki esetleg nem az esete. Nekem mindig a mackos pasik jottek be..az volt az alom pasi..most megis egy nyeszlettke vékony sráccal vagyok 5.eve egyutt.. Amik a barátnőm meg látta,az volt az első szava"ezt a varangyos békat" meg hol fogtad.. Nekem megis ő a tökéletes. Pedig elárulom,azok a pasik szemében akik odáig vannak önmagukért azok szemében én dagadt vagyok. Na mennyire adnal esélyt egy dagi csajnak,ha esetleg minden meg lenne benne amire vágysz..csak a külső nem?? Na..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!