Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek ismerkedik az ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ismerkedik az ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Társkeresős ismerkedés, randik, pasi elmondása alapján azért regelt, mert komoly kapcsolatra vágyik. Pár randi alapján normálisnak tűnik, érdeklődik, kapcsolatot tart, ír, hív, stb. majd mikor szexre került a sor, kiderült, hogy az ágyban TOTÁLISAN HASZNAVEHETETLEN, nem csinál semmit, mintha teljesen aszex lenne. Csak fekszik, semmi jelét nem adja, hogy egyáltalán érdekelné a dolog, mlg a száját is húzza. Plusz, amitől mlg totál kiakadtam, hogy szőrzetileg egyáltalán nem volt renbde téve, konkrétan dzsungel...Totális katasztrófa, egészen egyszerűen minősíthetetlen volt az egész, életemben ilyen szart még nem láttam. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy nem érdeklem, hát van ilyen, legalább időben kiderült. De utána viszont másnap megint jelentkezik, mintha mi sem történt volna, folytatná tovább a kapcsolatot. Sztorizik, hogy mit csinált aznap, meg mikor találkozunk legközelebb. EZ MI. Mi van az ilyenek fejében, ennyire nem vágja 30+ évesen, milyen egy rendes kapcsolat? Van valami módszer arra, hogy az ilyet egyből ki lehessen szúrni, és még csak levélváltást sem pazarolni rá, nemhogy randikat?
2015. ápr. 15. 10:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jaj hát sajnálom, hogy megpiszkáltam valamit itt a 8. válaszolónál, nem állt szándékomban :D
2015. ápr. 15. 12:08
 12/17 A kérdező kommentje:
10.nél na
2015. ápr. 15. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy attól még hogy 30+ lehet hogy nem jöttek úgy össze a dolgok neki eddig, és ettől nem igazán van tapasztalata, esetleg beijed, zavarba van, vagy rögtön látja hogy nem úgy kezeled ahogy azt ő szeretné és lenézed ezért...
2015. ápr. 15. 13:06
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy neki szexkultúrája nincs, neked viszont semmilyen. Ekkora parasztot rég olvastam itt, mint te, gratulálok. Azon vergődsz, hogy egy TÁRSKERESŐN, NEM szexpartnerkeresőn, egy csóri férfi ismerkedni mert annak ellenére, hogy szar az ágyban. Menj és ba.szasd meg magad valami tuskó állattal, aki melletted még 10 nőbe mártogatja az ízlésesen fazonírozott szőrű farkát, és csak akkor vesz elő amikor épp egyik sem ér rá. Soha nem értettem a siránkozó "jaj tönkretettek a nők" típusú férfiakat, de téged látva már nem csodálkozom semmin. Nőként mondom, szívből kívánom hogy valaki egyszer visszakézből kiverje pár fogadat. :)
2015. ápr. 15. 13:13
 15/17 A kérdező kommentje:
tud dugni=tíz nőbe mártogató bszógép-gratulálok az előítéletes, ostoba közhelyes gondolkodásodhoz. Nem lehetsz valami túl intelligens és széleslátókörű.
2015. ápr. 15. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Srácok, nektek elszállt az agyatok. Én megértem a lányt, nagy csalódás amikor valaki egy jó kezdés, erős érdeklődés után nem tud mit csinálni szexuálisan, csak fekszik mint a kidőlt fa. Van ilyen nőből is és férfiból is. Szerintem természetes, hogy a minőségi szexre is igénye van a kultúrált ismerkedésen túl.
2015. ápr. 15. 15:33
 17/17 A kérdező kommentje:
"30+ lehet hogy nem jöttek úgy össze a dolgok neki eddig, és ettől nem igazán van tapasztalata, esetleg beijed, zavarba van" Egyem meg a kis erzekeny lelketeket. A helyzet az, hogy itt szó sem volt semmi ilyesmiről. Távol álljon tőlem, hogy szexuális zavarokban szenvedőket basztassak. Ők segítséget és megértést érdemelnek ugyanis. DE EZ A fickó azt hitte, teljesen rendben van minden, fel sem ötlött benne, hogy esetleg valami nem kerek. Másnap ugye felhív, mintha mi sem történt volna. És hát gondolom az ő szemszögéből nem is történt semmi ugye. És ha valaki így viselkedik, abból azért le lehet vonni a következtetést, hogy egy lelkileg teljesen sivár, satuhülye baromról van szó, aki annyira primitív, hogy azt sem tudja, azt sem érti, miert primitív.
2015. ápr. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!