Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is érez úgy, hogy azért nem ismerkedik, kezdeményez lányoknál, mert így csupán egy hosszú sor végére áll?
Kedvére válogathat, de ha eddig nem választott közülük, annak biztos oka volt.
Vagy szarok a kérők (ilyenkor érdemes beállni a sorba), vagy nem akar kapcsolatot.
Van! És az, hogy valakinek sokan bókolnak, kedveskednek, nem jelenti azt, hogy bármit is szeretnének tőle. Vagy bármi komolyat.
Úgyhogy ha tényleg komolyan szeretnél egy barátnőt, akkor lehet, hogy az adott lány nagyon is fog örülni, hogy végre egy normális férfi, aki nemcsak szórakozni, kihasználni akar.
milyen sor végére?
gondolod, hogy időrendi sorrend van a nőknél?
felvilágosítalak, hogy ha a nő körül lenne olyan komoly jelentkező, aki tetszik neki, akkor a nő már nem lenne facér.
szerinted a nők élvezik, hogy visszautasítsanak meg várassanak nekik tetsző férfiakat?
sorszámtépést már itt is bevezették, nem csak a bankfiókokban.
amúgy nem gondolom, hanem tudom.
és miből tudod? mert én nő vagyok, és úgy tudom, hogy nincs sorszám. :D ha valaki nagyon tetszik, akkor a nem létező sor első helyére kerül.
a többiek meg sosem voltak sorban. csak nem tetszettek, vagy esetleg egyáltalán nem kezdeményeztek, talán ilyen sorszámos képzelgések miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!