Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfi is érez úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is érez úgy, hogy azért nem ismerkedik, kezdeményez lányoknál, mert így csupán egy hosszú sor végére áll?

Figyelt kérdés
Más férfiak is úgy gondolják, hogy egy szingli nőnek rengeteg a kérője, és kedvére válogathat közöttük? Van értelme így beállni a sor végére? (28/F)
2014. ápr. 30. 08:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
van
2014. ápr. 30. 08:35
 2/17 anonim ***** válasza:
Vaahogy el kell erni, hogy soron kivul kozelebe juss. Egyedi stilussal, humorral, megjelenessel. De ez nehez manapsag. Valo igaz, hogy kedvukre valogathatnak.
2014. ápr. 30. 08:36
 3/17 anonim ***** válasza:

Kedvére válogathat, de ha eddig nem választott közülük, annak biztos oka volt.

Vagy szarok a kérők (ilyenkor érdemes beállni a sorba), vagy nem akar kapcsolatot.

2014. ápr. 30. 08:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Van! És az, hogy valakinek sokan bókolnak, kedveskednek, nem jelenti azt, hogy bármit is szeretnének tőle. Vagy bármi komolyat.

Úgyhogy ha tényleg komolyan szeretnél egy barátnőt, akkor lehet, hogy az adott lány nagyon is fog örülni, hogy végre egy normális férfi, aki nemcsak szórakozni, kihasználni akar.

2014. ápr. 30. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
velem is sokan kezdenek ki, de mégis csak egy férfival ismerkedek, a többi olyankor nem érdekel, ha valaki egyszerre több férfival, ott már gondok vannak...ja, és nem kell általánosítani...
2014. ápr. 30. 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

milyen sor végére?

gondolod, hogy időrendi sorrend van a nőknél?

felvilágosítalak, hogy ha a nő körül lenne olyan komoly jelentkező, aki tetszik neki, akkor a nő már nem lenne facér.

szerinted a nők élvezik, hogy visszautasítsanak meg várassanak nekik tetsző férfiakat?

2014. ápr. 30. 09:14
 7/17 anonim ***** válasza:
44%
Van értelme, különben soha nem lesz senkid.
2014. ápr. 30. 09:20
 8/17 anonim ***** válasza:

sorszámtépést már itt is bevezették, nem csak a bankfiókokban.

amúgy nem gondolom, hanem tudom.

2014. ápr. 30. 09:53
 9/17 anonim ***** válasza:

és miből tudod? mert én nő vagyok, és úgy tudom, hogy nincs sorszám. :D ha valaki nagyon tetszik, akkor a nem létező sor első helyére kerül.

a többiek meg sosem voltak sorban. csak nem tetszettek, vagy esetleg egyáltalán nem kezdeményeztek, talán ilyen sorszámos képzelgések miatt.

2014. ápr. 30. 10:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így gondolom,meg azért is mert fogalmam sincsen melyik nőnek tetszem vagy sem,pofára esés viszont bőven volt már a 8 év alatt,kiemelem,csak az volt.Semmi pozitívum,egyszerűen csak elutasítóak velem,így aztán már beleuntam ebbe.A szerencse sem állt mellém,mikor összejöhetett volna valami,mindig "oldalba rúgott" vagy közbeszólt,szóval már abban sem látok túl sok jót...
2014. ápr. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!