Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek ismerkedik az ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ismerkedik az ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Társkeresős ismerkedés, randik, pasi elmondása alapján azért regelt, mert komoly kapcsolatra vágyik. Pár randi alapján normálisnak tűnik, érdeklődik, kapcsolatot tart, ír, hív, stb. majd mikor szexre került a sor, kiderült, hogy az ágyban TOTÁLISAN HASZNAVEHETETLEN, nem csinál semmit, mintha teljesen aszex lenne. Csak fekszik, semmi jelét nem adja, hogy egyáltalán érdekelné a dolog, mlg a száját is húzza. Plusz, amitől mlg totál kiakadtam, hogy szőrzetileg egyáltalán nem volt renbde téve, konkrétan dzsungel...Totális katasztrófa, egészen egyszerűen minősíthetetlen volt az egész, életemben ilyen szart még nem láttam. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy nem érdeklem, hát van ilyen, legalább időben kiderült. De utána viszont másnap megint jelentkezik, mintha mi sem történt volna, folytatná tovább a kapcsolatot. Sztorizik, hogy mit csinált aznap, meg mikor találkozunk legközelebb. EZ MI. Mi van az ilyenek fejében, ennyire nem vágja 30+ évesen, milyen egy rendes kapcsolat? Van valami módszer arra, hogy az ilyet egyből ki lehessen szúrni, és még csak levélváltást sem pazarolni rá, nemhogy randikat?
2015. ápr. 15. 10:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Get rekt.
2015. ápr. 15. 10:51
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Kisanyám, te éppen sz2arnak neveztél egy olyan embert, akit nem is lehet annyira elítélni. És ha nem akarta elsietni? Nem csak arra kellesz neki? Már ez is baj?!

A szőr oké, azért lehet szólni, de persze finoman.

Nem értem az embereket. Attól, hogy 30+, még nem kéne elvárni dolgokat. Külön ember, személyiség, ő ilyen, Istenem: lépj tovább.

Ennyi legyen a legnagyobb bajod!!

2015. ápr. 15. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
6%
ez 1 igazi lézer! legközelebb válogasd meg hogy kivel állsz szóba kedvesem!
2015. ápr. 15. 10:54
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Lehet hogy annyira "lelombozódott" a meztelen látványodtól. Nem tudom, csak tippelek, én ugyanis jártam már így, ruha nélkül már messze nem volt izgató a csaj, nem is akart felállni a műszer, csak félórás unszolásra, hogy mégse maradjak szégyenben...
2015. ápr. 15. 10:55
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
A mai nők, gratulálok
2015. ápr. 15. 10:56
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
minek ismerkedik? Mert magányos. Miért nem kérdezted meg tőle szex közben, mi a baja? Vagy miért nem szóltál, h neked nem jó? Túl nagy gondot csinálsz belőle.
2015. ápr. 15. 11:00
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Vannak ilyen emberek is. Amit írtál bevezetésnek, hogy érdeklődik irántad, kapcsolatot tart meg ilyenek...hát nem tudom. De én nem csinálnám ezt a helyedben. Ezektől függetlenül még lehet jó ember. Én a helyedben megbeszélném vele a problémákat, nem kell egyből elmondani mindennek. Emberek vagyunk, könyörgöm....
2015. ápr. 15. 11:10
 8/17 A kérdező kommentje:
ja hát először én is arra gondoltam, hogy nem jövök be neki mégsem, hát istenem van ilyen. Csak ugye közben persze próbáltam jelezni, hogy ez így azért mégis mi, mi baja van, de a reakcióiból az jött le, hogy nem is érti, hogy egyáltalán probléma van. Szóval hogy neki ez a szex. EZ. Egész egyszerűen ennek a fazonnak az égvilágon semmi szexkultúrája nincs. Nil, zero, nem letezik. Kicsit olyan ez, mint amikor valaki nem tudja, milyen országok határolják Magyarországot, vagy mi Franciaország fővárosa.Vagy nem is tudm, hogy érzékeltessem ezt. Nem tudja, hogy kell dugni. És ugye, mivel keresett utána, mintha mi sem történt volna, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, ebből is csak erre tudok következtetni, és nem arra, hogy csak rám nem indult be. Amúgy természetesen finoman, de jeleztem, hogy nekem ez nem pálya. Próbáltam nem megsérteni, bár szerintem ha elmagyarázom neki, akkor sem érti meg, mert el sem tudja képzelni, hogy másképp is lehet szexuális életet élni. Csak azért meg vagyok döbbenve ezen, mert én ilyesmivel nem találkoztam még sosem, hát ilyen is van akkor ezek szerint.
2015. ápr. 15. 11:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Maganyos. Jajszegeny. Maradjon is az. Evolution in action.
2015. ápr. 15. 12:02
 10/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha az evolúció akcióba lendül, és van igazság, akkor te is egyedül maradsz ezzel a roppantmód érdekes stílusoddal, vagy valaki majd jól megnevel, ha a szüleid már nem tudtak.
2015. ápr. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!