Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen szituról? Tapasztalatokat!
ha nem az "igazi" akkor minek vagy vele? ez igenis álszent, és szemétség.
az meg h amit nem tud az nem fáj, hülyeség. az nem fáj ha nem csalod meg, nem alázod meg ezzel a mozdulattal.
Ó, nem vagy ribanc. Nyugtasd csak magad. Tényleg nem ribanc vagy, csak egy nyomorult undorító féreg. Aki nem csalt meg senkit az álszent, aki meg megcsalta fűvel fával az eddigi barátait, azok itt verik a nyálukat és védenek? Nevetséges.
Amúgy válasz a kérdésedre: a történet sokféleképpen végződhet. Lebuksz a mostani pasid előtt, az exeddel nem lehetsz, két szék közt a földre pottyansz. Nem buksz le, újra beleszeretsz a régibe, de nem lehetsz vele, szenvedsz életed végéig. Lebuksz, leszarod mindenki véleményét és újra együtt leszel a régivel. Satöbbi, satöbbi.
De most őszintén, nem lenne becsületesebb odaállni a fiúd elé és nem a háta mögött kefélgetni? Akárkivel teszed is azt, tőlem a pápával is dughatsz, de ez a viselkedés akkoris undorító.
17:20 és 17:28!
Mégis, milyen jogon pofáztok itt hogy ,,ribanc" meg ,,undorító féreg"...???? Mutasd az arcod is hozzá baz.d meg, ne a betűk mögé bújva oktass! Ti szentek.
17:44!
Nem hittem volna hogy lesz valaki aki ennyire az én oldalamon van!
Hidd el, nem poénból csinálom én ezt az egészet, ha abból tenném, nem tettem volna fel a kérdést. köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!