Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen szituról? Tapasztalatokat!

Figyelt kérdés
Adott a barátod, akivel csak pár hónapja vagy együtt. Aranyos, elvagytok, de nem az igazi. Előtte lévő pasid a nagy szerelmed volt, de külön kellet hogy menjetek, viszont szexelni összejártok, mert olyan jó a régivel-és érzelmek is vannak még kicsit. Álszent kiosztásokat nem kérek, csak tapasztalatokat és hogy mi lett a vége! Köszi! (ja és nem vok ribanc, a mostani pasim a 2. az életemben)
2010. febr. 20. 14:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
68%
UGYE A PASIK IS RIBANCOK EBBEN A SZITUÁCIÓBAN?
2010. febr. 20. 15:37
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

ha nem az "igazi" akkor minek vagy vele? ez igenis álszent, és szemétség.

az meg h amit nem tud az nem fáj, hülyeség. az nem fáj ha nem csalod meg, nem alázod meg ezzel a mozdulattal.

2010. febr. 20. 16:52
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan kellene gondolkodnod, 22 évesen elég szégyen, hogy ilyen a gondolkodásmódod. Nem öngyilkosnak kell lenni, hanem elgondolkodni azon, hogy mit csinálsz mással, magaddal. Egy normális ember szenved a te ostobaságod miatt. Gyáva vagy.
2010. febr. 20. 17:13
 34/44 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar, hogy a mostani párodnak szívfájdalom nélkül hazudsz, akkor ez van. És igen: RIBANC VAGY!
2010. febr. 20. 17:20
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Ó, nem vagy ribanc. Nyugtasd csak magad. Tényleg nem ribanc vagy, csak egy nyomorult undorító féreg. Aki nem csalt meg senkit az álszent, aki meg megcsalta fűvel fával az eddigi barátait, azok itt verik a nyálukat és védenek? Nevetséges.

Amúgy válasz a kérdésedre: a történet sokféleképpen végződhet. Lebuksz a mostani pasid előtt, az exeddel nem lehetsz, két szék közt a földre pottyansz. Nem buksz le, újra beleszeretsz a régibe, de nem lehetsz vele, szenvedsz életed végéig. Lebuksz, leszarod mindenki véleményét és újra együtt leszel a régivel. Satöbbi, satöbbi.

De most őszintén, nem lenne becsületesebb odaállni a fiúd elé és nem a háta mögött kefélgetni? Akárkivel teszed is azt, tőlem a pápával is dughatsz, de ez a viselkedés akkoris undorító.

2010. febr. 20. 17:28
 36/44 anonim ***** válasza:
46%
te mérnem születtél a 14. században?
2010. febr. 20. 17:42
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
15:00-s vagyok megint. Itt annyian nem néznek magukba! Kíváncsi lennék, hogyha ez az egész véleménydologhoz az arcotokat kéne adni, akkor mit mondanátok..mert így könnyű azt állítani magukról az emberekenek, hogy miylen hűségesek, tisztességesek. Könnyű lehurrogni a másikat, de vajon hányan éltek boldog párkapcsolatban vagy házasságban? Szerintem a 10%-otok sem. és nem kell szerintem annyira sajnálni a párját, a férfiak sem olyan hülyék, hogy ne vegyék észre ha megcsalják őket. Ha meg mégis, akkor meg is érdemlik. Véleményem szerint többet ér ez a lány 100szor(akit leribancoztok), mint ti ezzel az álszentséggel.De szerintem az itt a legnagyobb baj, hogy jópáran nem találnak még egy normális pasit sem maguknak, nem még kettőt.:P
2010. febr. 20. 17:44
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom azokat a szerencsétleneket, akik bármikor veled kezdtek, vagy kezdeni fognak...
2010. febr. 20. 17:53
 39/44 A kérdező kommentje:

17:20 és 17:28!

Mégis, milyen jogon pofáztok itt hogy ,,ribanc" meg ,,undorító féreg"...???? Mutasd az arcod is hozzá baz.d meg, ne a betűk mögé bújva oktass! Ti szentek.

2010. febr. 20. 19:21
 40/44 A kérdező kommentje:

17:44!

Nem hittem volna hogy lesz valaki aki ennyire az én oldalamon van!

Hidd el, nem poénból csinálom én ezt az egészet, ha abból tenném, nem tettem volna fel a kérdést. köszike.

2010. febr. 20. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!