Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen szituról? Tapasztalatokat!
Figyelt kérdés
Adott a barátod, akivel csak pár hónapja vagy együtt. Aranyos, elvagytok, de nem az igazi. Előtte lévő pasid a nagy szerelmed volt, de külön kellet hogy menjetek, viszont szexelni összejártok, mert olyan jó a régivel-és érzelmek is vannak még kicsit. Álszent kiosztásokat nem kérek, csak tapasztalatokat és hogy mi lett a vége! Köszi! (ja és nem vok ribanc, a mostani pasim a 2. az életemben)2010. febr. 20. 14:13
11/44 anonim válasza:
már miért lenne muszáj? és igen is ribanc vagy, mert csak mutogatod szegény fiút. ha meg ez a dolog olyan komoly, akkor nem értem hogyan tudtok szexelni. ha leírnád mi az talán nem tűnnél akkora ribancnak de így. egyébként meg a muszáj j nem ly.
12/44 anonim válasza:
Ez is vicces...De most komolyan...Muszáj valakivel mutiból együtt lenni? Miért érzem, h vagy nagyon fiatal vagy, vagy a háttérbe egy egész szappanopera van? Miért nem lehettek együtt? Esetleg házas?
13/44 A kérdező kommentje:
Felső 14:32- es miaz hogy ,,kislány vegyél vissza?" Normális vagy? Nem beszéltem én így veled! Úgyhogy te vegyél vissza!
Nem vagyok kislány.
Ja, és nem az izgat hogy ti azt mondjátok hogy ribanc vagyok, mert kitudja ti milyenek vagytok. Névtelenül könnyű a másikat leribancozni. Írtam, hogy nem az áskálodó kommentek érdekelnek, hanem tapasztalatok. Ennyi.
2010. febr. 20. 14:38
14/44 anonim válasza:
Az elöbb írta valaki,hogy 19 éves és 1 szerelmét se csalta meg. Én 17/F vok és eddig mondhatni mind megcsaltam. Tiezegynéhányat....Amúgy ezt ha egy pasi csinálja akkor nincs semmi,de ha egy csaj akkor kúrva...Én nem akarom védeni mert tényleg kúrva ,ha ezt csinálja..de ez így van.Én a harmadik tagot úgy pofán verném h. még a csajomnak is fájna pedig rá se néznénk.Am meg súlyos helyesírási hibák....Igen..itt tartanak a magyarok..baszni tudnak,írni nem.
15/44 A kérdező kommentje:
Majd megtudnátok milyen így élni ahogy én, már az öngyilkosság is sokszor eszembe jutott, és igen, egy igazi szappanopera, ha hiszitek ha nem. Magam is meglepődöm rajta, hogy történhet ilyen velem. Nem házas, de nem szeretném a részleteket leírni, túlságosan egyedi eset (sztem) és nem szeretném ha valaki rám ismerne.
2010. febr. 20. 14:41
16/44 anonim válasza:
Elég nagy általánosságban írtad le a történeted ahhoz, hogy tapasztalatokat írjanak.
17/44 anonim válasza:
Szerintem jól tennéd ha megis tennéd.:)))
18/44 anonim válasza:
figyelj de lásd be ez az sajnos amit te csinálsz neked jól esne a pl a pasid menne más csajhoz jól kinyalni meg baszni egy jót?
19/44 anonim válasza:
Ha a mostanit aranyosnak tartod becsülhetnéd annyira, hogy ne tedd ki ilyeneknek. Szerinted hogy érezné magát, ha rájönne hogy csak a nagy szerelmed dublőre? Sőt, lehet, hogy ő tényleg szeret téged. Milyen jogon veszed semmibe az érzéseit? Méghogy a pasik bunkók...
19/f
20/44 anonim válasza:
NEM VAGY RIBANC! Komolyan mondom tarkón kéne lőni a sok álszent, prűd írogatót. Megmondta a kérdező, hogy nem kér a kiosztásból(bár szerintem nincs is miért kiosztani). És nem 100pasival csinálja, hanem a szerelmével. nem ismerjük a részleteket, ne ítélkezzünk!Ti soha nem csaltatok meg senkit? Nem hazudtatok soha senkinek?(mondjuk édesanyátoknak, hogy hányast kaptatok az iskolában?) hmmm? Na, ezután szóljatok le bárkit. Kérdezőnek: Így nehéz válaszolni, hogy nem mondod meg, mi okból nem lehetsz együtt a régivel. De ha nem akarod megmondani, nem baj. Ám szerintem így egyik kapcsolat sem lesz hosszú életű. Lehet, hogy a régi pároddal nagyon jól összeszoktatok, meg jobb az ágyban, nem lehet, hogy azért hiszed, hogy még szereted? Szerintem az új társad sem hülye, kapisgálja, hogy mi a helyzet, mert az ember megérzi az ilyesmit. ha nem akarsz hazudozni tovább, akkor az újjal beszéljétek meg, hogy nyitott kapcsolatban éljetek, ha meg nem akarod megmondani neki, akkor egészségedre, addig élvezd, hogy ketten szeretnek, amíg fiatal vagy. Sztem egy év múlva mindkettőt dobod majd valakiért, akit szeretsz és nem csaljátok meg egymást. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!