Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen szituról? Tapasztalatokat!
pfffff gratulálok a hozzáállásodhoz.
2010. febr. 20. 14:19
Milyen lenne, ha visszanyalna a fagyi? Neked sem fájna, mert nem tudnál róla?
2010. febr. 20. 14:20
hát remélem a mostani pasid rájön és jól kioszt, mivel megérdemelnéd, ezzela hozzáállással. remélem majd jól megaláz a barátaid előtt, és akkor majd te is megtudod milyen érzés, amit ő akkor fog érezni.
14:19-es
2010. febr. 20. 14:22
Fordísd meg a helyzetet.Mi lenne ha veled tennék ezt? Szerinted megérdemli ez a fiú, hogy játsz vele? Ikább szakíts vele,úgyse érdemled így meg, különben is minek raboljátok egymás idejét? Ha neked így jó, hogy összejársz a régi szerelmeddel,akkor ne használd pótlékként a szerencsétlen srácot, aki meg lehet szerelmes (lesz) beléd, legyél csak egy emberrel. Miért kezdtél bele másik kapcsolatba, ha nem tudtad még lezárni az előbbit?
2010. febr. 20. 14:22
14:20 as vagyok.
Tény és való, h nem vagy becsületes, de azért mókás, h milyen könnyen mond "ribanc vagy" ítéletet a sok, tiszta életű, hűséges névtelen hozzászóló. Akik természetesen soha semmi ilyet nem tettek. Vicces.
2010. febr. 20. 14:23
14:20-as nem tudom mi ebben olyan vicces. a lány megcsalja a pasiját, és a régivel kefél. azt nem lehet rá mondani hogy k.rva mert nem pénzért csinálja, s nem minden jöttmenttel, de hogy ribanc az egyszer biztos
2010. febr. 20. 14:26
Nem maga a szitu a vicces, hanem a sok szentéletű...
2010. febr. 20. 14:27
már bocs, de attól hogy valaki nem csalja meg egyik pasiját sem, attól még nem szentéletű. 19 vagyok, és eddig egyik páromat sem csaltam meg, és mégsem érzem magam szentéletűnek.
2010. febr. 20. 14:28
9/44 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem becsületes, de nem tartom magam ribancnak. Szeretem a régit, ő is engem, de nem lehetünk együtt (egy elég komoly dolog miatt). Muszály valakivel ,,kényszerből, mutatóba" járnom.
fegyvert fogtak a fejedhez hogy muszáj? kislány vegyél vissza, mert ez egyszer kiderül az ismerőseid körébe és nem fognak többé bízni benned. zárd le a múltad és keress mást vagy tedd tönkre csak a saját életedet azzal hogy kínzod magad, de ezt ne máson vezesd le egy álkapcsolattal...
2010. febr. 20. 14:32
Kapcsolódó kérdések: