Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZELLENTŐS szelli 29 kérdése:
Mit tegyek hogyha az a lány aki tetszik nekem visszautasított és leszánalmasozott?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam elmondta elmondta neki hogy tetszik nekem. Mindenki arra buzditottak hogy beszéljek vele de nem tettem meg mert nem merttem, pár nap múlva indultam hogy beszéljek vele megszólitottam hogy jöjjön kicsit és azt felelte hogy nem mert szánalmasak vagyunk. Most mit kellene csinálnom?2015. ápr. 14. 15:32
1/3 anonim válasza:
semmit mert az osztálytársad lány rég nem a ti korotokbeli fiukra izgul..sokkal inkább az idősek kellenek neki...
tegyél re róla
2/3 anonim válasza:
Ilyen nicknévvel ne csajozz. :D
Hagyd békén a csajt, az osztálytársaid is csak szopatnak, nem veszed észre?
3/3 A kérdező kommentje:
Csak azért használok ilyen nevet hogy ne ismerjenek meg :D azért mondták mert ugye ők így csajoztak be hát nekem nem sikerült
2015. ápr. 14. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!