Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennel olyan embernek akinek mindene megvan?
A baratommal 2 eve vagyunk egyutt,ezido alatt eleg sokmindent kapott mar.. Kütyüt a telefonjahoz,pluss allatot, portre rajzot kettonkrol bekeretezve,sutottem neki tortakat meg romantikus vacsit csinaltam,csini fehernemuben kapott meg engem es ilyesmik.Most lesz a 17. Szuletesnapja,fogalmam sincs mit vegyek neki.
De az a gond hogy mindene megvan,eleg jo modban elnek,tenyleg semmire sincsen szuksege..rengeteg ruhaja,cipoje van,igy az sem kell neki. Parfumje is van rengeteg,ekszert nem hord,olvasni se szokott igy a konyv is kilove.Tortat kesziteni meg egy finom vacsit fozni mindenkepp fogok neki,valami szep fehernemuvel is meglepem magamon,de valami maradandot is szeretnek adni neki,foleg mert o is mindig
Draga ajandekokkal lep meg,es kellemetlenul ereznem magam ha nem adnek semmit neki.Otletek?(5-10ezer forintom van ra maximum)
Egyrészt ajándékot nem azért veszünk, mert szüksége van rá az embernek, vagy magának nem tudja megvenni, így szinte mindegy, ha szereti a ruhát akkor vegyél neki ruhát nyugodtan, mivel tőled kapja, ezért örülni fog neki.
Másrészt adjál élményt neki. Én is azt szeretem a legjobban, ha nem kézzelfogható dolgot kapok (amiből szinte mindent megveszek magamnak, amit pedig nem, az elég drága ahhoz, hogy mástól se kapjam meg), így inkább színház/koncertjegytől valami különleges programon át bármi jöjjön, azok a legjobbak
Nem csóró a családunk.
Közös megegyezés, ajándék értéke n lehet több egy üveg bor áránál.
Az ünnep a szeretetrõl szóljon.
Valami személyes apróság.
17. szülinapra már így kifogytatok...hát ez elég szomorú. Egyébként ha az én barátom drága ajándékokat venne nekem, megkérném, hogy ne költsön ennyit, mert nekem kényelmetlen és amúgy sem az a lényeges, hogy mennyit költünk.
Ha meg tényleg mindene megvan, szervezz valami közös programot. Az nem tárgya ajándék, de az emlék és a fotók megmaradnak. Pl vidd el egy kalandparkba, vagy ha van állatkertben lehetőség tigrist simogatni, vagy mittudomén, miket szeret, neked kell tudnom, milyen program tetszene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!