Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfojtom az élettársamat az állandó szeretetemmel, szeretgetésemmel és főleg a jelenlétemmel?
Hogyan vegyem vissza magamat hogy ne hidegüljünk el nagyon egymástól?
Már most is azt veszem észre hogy menekül itthonról, vagy egész nap a számítógép előtt ücsörüg csak.
Szeretethiányom van, úgy érzem hogy amikor nekem lenne kedvem bújni , neki nincs.
De ha arra várok hogy ő mikor bújik akkor sose bújik, vagy csak nagyon keveset, nekem az nem elég.
És bizony ez engem idegesít és állandóan akármikor jövök megyek ő útba esik megölelgetem, megszeretgetem.
Na erről kéne leszoknom, de hogyan, olyan nagy lemondás ez nekem mintha szakítanom kéne vele.
Ráadásul a gyerekét sem viseli el sokáig maga körül.
Megunt minket vagy a sok gond idáig fajult?
Lehet csak ilyen természete van, nem az a nagyon érzelem kimutatós. Szokta mondani, hogy nem kéne ennyit ölelkezni, vagy van hogy "eltol" magától ilyenkor?
Ez szerintem egy nagyon fontos dolog, és ha ő nem tudja megadni, akkor lehet keresni kéne mást. Én is szakítottam már ilyen miatt, nekem nagyon fontos ez a testi közelség, de ha a másik fél nem ezt szeretné... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!