Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám túltenni magam ezen?
Ezt azért sejteni lehetett volna mielőtt lefeküdtetek, hogy ez lesz belőle!
Apropó, ki kezdeményzett azon az ominúzus alkalomkor?
Kedves bánatos Hölgy!
Sajnos nem sok mindent tudsz tenni! Lassan bele kell törődnöd, hogy elvesztettél két számodra fontos embert egy személyben, egy meggondolatlan cselekedet(sorozat) miatt.
Ezt hívják "tanulópénznek"!
Bármennyire is fáj, törődj bele, igyekezz túllépni rajta, és feltétlenül vond le belőle a konzekvenciát, amit használj fel a következő baráti kapcsolatban!
Megnyugtatlak (bár ez és más sem fog megnyugtatni jelen pillnatban) mindenkinek volt (van, lesz) egy igazi nagy szerelme, melyet sohasam fog elfelejteni!
Ha hiszed, ha nem idővel enyhülni fog a bánatod és ekkor ismét fogékony leszel egy újy baráti, vagy párkapcsolatra, de ha Ő volt az igazi, sosem fogod elfelejteni.
Hidd el azt is, ezeket tapasztalatből mondom, mert hasonlóképp jártam én is annak idején egy lány barátommal! Igaz mi nem feküdtünk le csak csók volt, de ugyanúgy véget ért a barátság emiatt, és persze azért is, mert én többet akartam...
Sajnállak és együttérzek veled, de az "időn" kívül más nem fog tudni segíteni!
Óóóóó, hát nem akarlak elkeseríteni, de a 4 hónap még nem sok! Én egy egész évig szenvedtem ano! Az pedig teljesen érthető viselkedés részedről, hogy most még nem állsz készen arra, hogy fogadd mások közeledését.
Abban nem viszont értek egyet, hogy többet nem akarsz baráti kapcsolatot.
Pedig most milyen jó lenne, ha lenne valaki, aki átsegít ebben a nehéz helyzetben téged!
Tudod, azt szokták mondani az az igazi barát, aki akkor jön, amikor más megy! :)
Oké, időközben leesett! :)
Ezzel egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!