Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen a férfi ideálotok?
Kulso szinte nem szamit, amig igenyes magara az illeto. Belso: Kedves, figyelmes, intelligens, muvelt, jo beszelgetotars, felnott gondolkodasu, humoros.
20/L
ez csak egy ideál, szóval ez nem azt jelenti, hogy csak ilyen jöhet szóba
külsőre: viszonylag magas, sportos testalkatú (de nem kigyúrt), számomra helyes, szemszín, hajszín nem számít
belsőre: intelligens, normális, megbízható, szeretem a kicsit szarkasztikus humort, nem bunkó, lehet vele beszélgetni, hülyéskedni, őszinte
Külsőre nincs kimondottan ideálom, de nagyon tetszik az elegáns öltözködés. Belsőre kedves, udvarias, intelligens, humoros, őszinte, hűséges, érdekes. A szexben domináns és vannak szadista vágyai is.
20/L
Külső magas, erős sportos... vörös/sötét hajú , bármilyen szemű.
Belső:humoros, magabiztos, "védelmező", hűséges :)
külső: ne legyen véglet (túl izmos, vékony...),a barna szem nagyon tud tetszeni, ha az illetőnek nem üres/bamba a tekintete, a borosta is tetszik, de a lényeg a kisugárzása, mozdulatai, ahogy gesztikulál
belső: legyen egyénisége, kis humora (ne értsen mindent szó szerint..), határozottsága, intellektusa, céljai, legyen családcentrikus, optimista, hagyjon nekem is egy kis szabadságot ( engedje, hogy nélküle is eltöltsek időt.. pl. barátokkal), ne ellenőrizgessen, nekem még személy szerint bejön az is, ha néha van egy kis csipkelődés:), és az sem árt, ha magas a libidója:)
Na ma is tanultam egy új szót. :D Libidó :D
Mondom beíro a google-be, erre az első találat egy kérdés. :D http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__89..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!