Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
A barátom kiment Hollandiába pár haverjával meglátogatni egy másik haverjukat, aki kinn lakik. Mikor hazajött, észrevettem hogy nagyon fura. Végül kiderült, hogy egyik este elmentek inni, majd ellátogattak az amszterdami piros lámpás negyedbe... Majd a kedves barátom bement egy k.rvához, az elkezdte sz.pni, erre fogta magát és otthagyta, mert hogy "eszébe jutottam"... A két évünk alatt soha nem adott okot a féltékenységre, vakon bíztam benne, tökéletes volt a kapcsolatunk. De most nem tudom mit csináljak, van az a véglet, hogy ha megbocsájtok, újból megteszi vagy tanul ebből az esetből, vagy hogy szakítok és vége. Mióta kiderült ez az egész, egyfolytában hívogat, minden reggel zokogva vár a házunk előtt, este pedig a munkahelyemnél. Mit kéne tennem szerintetek?
Én 23 vagyok, ő 26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!