Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról, ha egy pár szinte soha nem csókolózik?

Figyelt kérdés
Párommal 5 éve vagyunk együtt és már a kapcsolatunk elején sem csókolóztunk mert ő azt mondta, hogy ő nem olyan érzelgős típus és az előző kapcsolatában sem csókolóztak. Nekem ez nagyon rosszul esik,mert úgy gondolom emiatt kezdünk elhidegulni egymástól. Már próbáltam mindent, atbeszelni vele, próbáltam nagyon sokszor én megcsokolni öt, próbáltam mindenféle romantikaval, de nem vevő rá és már most eljutottunk egy olyan szintre, hogy kínos, ha próbálkozom és kellemetlen érzést vált ki a sok visszautasítás. Nem hiszem, hogy rosszul csokolnek, mert előző kapcsolatban nem volt ezzel probléma. Van valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm
2015. ápr. 10. 21:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást. De abszolút elgondolkodtató, ha ezt így megkerdezed
2015. ápr. 10. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi sem csokolozunk szimplan azert mert en nem szeretnek es mi is ot eve vagyunk egyutt:-)Persze csokoloztunk anno, de akkor sem kivantam es ez mara sem valtozott....valahogy nem tartozik a kedvenc dolgaim koze, de szajrapuszit mindig kap:-)
2015. ápr. 10. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi az elejétől fogva nagyon sokat csókolóztunk, a legelején igazából bármikor zárt ajtó mögé kerültünk, már le is támadott. :D Először énnekem kicsit furi volt, nem is élveztem, és furi volt, hogy mindig mindenhol le akar(t) smárolni, de igazából hamar megszerettem. :) Ettől függetlenül viszont szerintem nem egy kapcsolat lételeme, pláne nem 5 év után. Persze nem azt mondom, hogy nem "kell" néha... ;)
2015. ápr. 10. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
üdv a klubban
2015. ápr. 11. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!