Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy kicsit több időt töltök a párom barátaival, akkor egy kicsit jobban megkedvelem őket?
De annyira, hogy már kínzó érzés.
(Én vagyok a nő, és fiú barátairól beszélünk. Nem kell félreérteni, nem csalnám meg, nagyon szeretem a páromat, csak olyan furát érzek 2 barátjánál is, ha többet vagyunk velük)
És ez addig tart, amíg velük vagytok, vagy utána is benned van még ez az érzés? Voltak valaha fiú barátaid? Megkockáztatok egy indiszkrét kérdést is, amivel nem akarlak megbántani: vannak saját barátaid? Milyen a kötődésed más emberekhez? Egészséges a szociális életed?
Én azt tudom elképzelni, hogy nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy fiúkkal tölts időt baráti jelleggel, és emiatt vannak ilyen fura érzéseid.
Valóban nem voltak soha fiú barátaim, mindig olyan flört jellegű volt, ha szóba keveredtem ritkán velük.
Így nem is alakult ki baráti viszony senkivel.
Nem sok kapcsolatom volt egyébként, a párom előtt 2 kapcsolatom volt.
Ez a fura érzés, 1-2 nap után elmúlik, ha nem találkozom velük, de ha hosszasan együtt vagyunk, akár napokig, akár a párom nélkül, akkor olyan fura és többet kezdek érezni. De 1-2 nap és elmúlik, ha nem találkozunk utána.
Tényleg elakadhatott nálad valami a szocializáció körül. Szerintem amiatt van ez, hogy most először tudsz barátkozni így, és nagyon erős benned - mint minden emberben - a vágy, hogy tartozz valahova, valakikhez. Nem feltétlen párkapcsolati szempontból, hanem tágabb baráti környezetben is. Ez az erős vágy kapcsolja be valószínűleg a régebbi tapasztalatokkal (fiúkkal inkább flört, mint barátság) együtt ezt a "fellángolás-szerű" érzést.
Ne aggódd túl, viszont figyelj nagyon a kapcsolatotokra, hogy elsősorban ott találd meg a boldogságot, a kötődést stb. Jártam hasonló cipőben, és hidd el, ez "tanulható", vagyis ha figyelsz az érzéseidre, és tudatosan a pároddal építed a kapcsolatotokat, akkor a helyükre fognak kerülni a barátok is.
Köszönöm szépen! :)
Úgy érzem, hasznos választ kaptam.
Már csak meg kell valósítanom és törekednem kell, hogy az érzéseim a helyéükre kerüljenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!