Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakori jelenség Magyarországon, hogy nem a kedves férj a biológiai apa, hanem mondjuk egy szerető?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon sok ilyen van. Elég nyitott szemmel járni. :D2015. ápr. 9. 23:42
11/15 anonim válasza:
#8 Látom egyetértünk. A férfiak félrelépéséért a nők a hibásak. Egy üres zacsijú férfi nem lép félre.
12/15 anonim válasza:
Nem a nők a hibásak, hanem a férfiak, akik nem veszik eléggé ki a részüket a házimunkában és mindent elvárnak a nőktől, ők ezért kipihentebbek és van erejük még kuffantani egyet. Ha a férfi is kivenné a részét szépen mindenből, akkor neki is kevesebb ereje lenne szexelni, de a nőnek viszont több. Így egálban lennének.
13/15 anonim válasza:
#12 Ha igazad lenne, akkor nagy bajban lennék. Nem tudnék elmenni melózni, mert az asszony le sem akarna mászni rólam....
Tudomásom szerint, a jogban az "apa", mint szülő nem is szerepel, és sehol máshol sem találkoztam az "apa" kifejezéssel. Az elmúlt 40 évben, 2 gyerekkel. Mindenhol "gondviselőként" tekintenek rá. És a jogban is csak az apaság vélelméről van szó. Szerintem ez mindent elmond.
Sehol senkit sem érdekel, hogy ki a biológiai apa, teljesen elfogadott, hogy az apa nem számít, csak legyen aki fizet.
14/15 anonim válasza:
Én olvastam vagy hallottam egy statisztikát, hogy minden 4.
15/15 anonim válasza:
A férfi és a nő,nem azért csalja a párját mert nem kapja meg amit szeretne,hanem mert az másmilyen és a hormonok sok szexre és felvállalhatatlan személyre vágynak.Van aki napi 10*is igényli!!Tapasztalat,neten mindent elmondanak és azonnal bizonyítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!