Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi hazugságot tud elhinni egy nő? És honnan tudhatod,
hogy a pasi hazudik-e?
Figyelt kérdés
Találtam egy email-t az enyéim között,amiben a férjem randit beszél meg egy lánnyal.Gondolom véletlenül küldte az én fiókomból.Először tagadta,hogy ő írta,majd beismerte,hogy ő volt,de csak kíváncsiságból,hogy léteznek-e azok a bizonyos felugró szexrandis oldalak vagy csak kamu az egész.Persze rögtön meg is bánta,hogy írt.
Azt hittem ismerem őt,a nyakamat is rátettem volna a hűségére,eszméletlenül nagyot csalódtam.Ti elhinnétek ezt a mesét,vagy azt gondolnátok,hogy meg akart csalni vagy meg is csalt?
Épp ezért szörnyű,mert nem néztem volna belőle ki ilyet.Szerintem most hazudozik,hogy mentse a menthetetlent.Ha nem is találkoztak,de tuti volt levelezés,nem csak ez az egyetlen volt,ahogy ő állítja.Az a baj,hogy egy ilyen eset után már a bizalom odaveszett,így nem sok értelme lenne együtt folytatni,mert mindig gyanakodnék,akkor is,ha nem csinálna semmit.Azt nem értem,hogy hogy lehet ilyen valaki,egy riba.ncért tönkretette az életünket.
2015. ápr. 9. 17:08
12/20 anonim válasza:
Egy kis k*rvázás azért nem a világ! Kezeld a helyén a dolgot.
2015. ápr. 9. 17:23
13/20 A kérdező kommentje:
?????Ez most komoly?Akkor mi az,ha ez nem?Egy kis semmiség?Persze...Épp azt próbálom,helyén kezelni a dolgokat,reálisan látni mindent,nem elhinni az összes hazugságot,mert azt könnyebb,mint elválni.
2015. ápr. 9. 17:27
14/20 anonim válasza:
Elhiszem hogy most ideges vagy, es csalodott , de ne hagyd, hogy tonkre menjen a hazassagod emiatt, uljetek le, beszeljetek meg, ha meg szeretitek egymast meglehet oldani mindent ,persze ehez az kell, hogy oszinten beszeljetek egymassal.
2015. ápr. 9. 17:33
15/20 anonim válasza:
Szerintem hazudik. Először tagadott utána megpróbálta szépíteni a dolgot azzal, h csak kíváncsiságból/viccből írt. De ha már házasok vagytok és tényleg ez lett volna a cél, simán elmondhtatta volna neked h figyi szivem képzeld írtam egy szexoldalra csak ponéból, szerinted létezik? Együtt is nevethettetek volna az ilyeneken, ha csak ez volt a cél simán bevonhatott volna téged is.
De a szöveg is azt sugallja, hogy volt már vele viszonya, legalább egyszer már találkoztak, hiszen azt írja h most lenne rá szükségem.
Ettől függetlenül lehet hogy tényleg szeret a férjed, és őszintén megbánta, de ezt nagyon ehéz megbocsájtani. Szerintem tisztázd magadban h van-e esély még a kapcsolatra, szegezd neki a kérdést h most döntse el akar-e téged vagy nem. Ha igen és te is, érdemes elmenni egy párterápiára (annak csak akkor van érelme ha tényeg mindketten folytatni akarjátok
2015. ápr. 9. 18:24
16/20 anonim válasza:
ennek ellenére) persze úgy h ő fizesse! Mert ezt ő rontotta el, akkor mutassa is meg h vagy neki annyira fontos h tesz a kapcoslatért (bocs h 2 részben írtam véletlenül remélem érthető)
2015. ápr. 9. 18:25
17/20 anonim válasza:
egyet értek az 1. előző szólóval,hogy írj a csajnak te..
2015. ápr. 9. 19:36
18/20 A kérdező kommentje:
Írtam a lánynak,de nem jött válasz.Beszéltem a férjemmel,elmondta,hogy csak annyi volt az egész, hogy kíváncsi volt rá, hogy tényleg vannak olyanok,akik így hirdetik magukat?Ettől tartottam,hogy majd személyesen úgy elmondja a dolgokat,hogy hiszek neki.Nem szeretnék naiv,buta feleség lenni,aki mindent lenyel a férjének,de azt hiszem most tényleg ártatlan.
2015. ápr. 10. 08:02
19/20 anonim válasza:
Mivel a prostik ügyfeleinek 90%-a házas vagy kapcsolatban élő férfi, nem gondolhattad komolyan, hogy a csaj majd beszámol neked, holmi női szolidaritási alapon. Alap náluk, hogy nem köpnek, ez a szakmájuk egyik minimumkövetelménye.
2015. ápr. 10. 11:00
20/20 A kérdező kommentje:
Az ő nevében írtam.Találkozásról nem lehetett szó,mert soha nem megy nélkülem sehová a férjem,apukámmal dolgozik,együtt mennek,együtt jönnek.De a levelezés még ott van esélyesként,de mindent tagad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!