Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi hazugságot tud elhinni egy nő? És honnan tudhatod, hogy a pasi hazudik-e?
Találtam egy email-t az enyéim között,amiben a férjem randit beszél meg egy lánnyal.Gondolom véletlenül küldte az én fiókomból.Először tagadta,hogy ő írta,majd beismerte,hogy ő volt,de csak kíváncsiságból,hogy léteznek-e azok a bizonyos felugró szexrandis oldalak vagy csak kamu az egész.Persze rögtön meg is bánta,hogy írt.
Azt hittem ismerem őt,a nyakamat is rátettem volna a hűségére,eszméletlenül nagyot csalódtam.Ti elhinnétek ezt a mesét,vagy azt gondolnátok,hogy meg akart csalni vagy meg is csalt?
Nem gondolom, hogy meg akart teged csalni
Nem veletlen, hogy a te emailodrol kuldte a levetelet, szerintem csak magara akarta vonni a figyelmedet, vagy feltekennye akart tenni
Szia Linda.Ma találkozhatnánk?
Ma lenne a legnagyobb szükségem rád,hogy el lazulhassak veled.
Délután hívlak, a számom ..-es, és a vége ...
Puszi:-*
Ez az üzenet.Tagadja,hogy bármilyen szándéka is lett volna ezzel,kíváncsi volt és ennyi, ezt mondja.
Én viszont azt gondolom, hogy még nem találkoztak korábban, mert akkor nem adta volna meg most a teloszámát.
Simán el tudom képzelni, hogy csak tesztelni akarta az oldalt, és azért küldte a tiedről, hogy fel se merülhessen benned, hogy bármit a hátad mögött akar tenni.
Férfiként azt mondom, hogy sztem tiszta a pali.
Nem írta le a teljes telefonszámát,csak az első kettő és az utolsó három számot.
De ha nem is találkoztak,attól szerintem ez megcsalás,ha nem is testileg,de lelkileg mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!