Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, hogy csak nagyon jó barát vagyok neki, vagy több?
Értem:)
De még mindig nem tudom, hogy hogyan is dönthetném el anélkül, hogy csak baráti szeretet ez vagy több, anélkül, hogy rákérdeznék.
Mondta, hogy szép vagyok (de másik lányra is mondta, akivel jóban van..), simogatja a fejem, sokat 'verekszünk', részegen ölelgetett, a farkához tette a kezem (:$ :D), kézen fogva mentünk le lépcsőn...
Amúgy nagyon kötődünk egymáshoz.
Nem tudom, hogy ez csak egy nagyon jó barátság-e...
Írjatok...
:(...
Hát én sem, ez a baj...
Valaki?! :)
Azóta elég sokat agyalok a kérdéseden mióta elolvastam.
ha nem szeretnél nyíltan rákérdezni akkor próbálj meg kicsit utalni rá,próbáld inspirálni.adj neki te is jeleket,ahogy ő teszi.pl olyan jó hogy ismeritek egymást,milyen jó h van neked meg ilyenek.tudom most így nyálas dumának tűnik,de hátha megjön az esze.
De aranyos vagy...:)
Hát még én mennyit agyalok rajta, képzelheted.
Amúgy ilyeneket szoktunk egymásnak mondani.
'Hogyha nem lennél, ki kéne találni, de Téged nem lehetne..'
Még régebben írt nekem verset, aminek az volt a lényege, hogy mindig itt lesz nekem és mindig számíthatok rá...
Csak nem akarom magam álmokba ringatni... de nagyon szeretem őt.
Hát köszi:D
Akkor várj egy kicsit,közben pedig igyekezz sokat lenni vele,szervezzetek közös programokat,amit mindketten szerettek.Majd rájön h sok bennetek a közös.Viszont ha már nagyon sokat kell rá várnod,akkor valld be neki,mert te se várhatsz rá életed végéig.Ha igazán jó barát akkor nem fog megszakadni a barátságotok ha esetleg mégsem szerelemből szeretne.Ha pedig szerelemből szeret akkor örülhetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!