Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, hogy csak nagyon jó barát vagyok neki, vagy több?
Köszönöm a válaszod!:) Igen, tényleg fiatal vagyok, de szerintem érettebb is a korombelieknél és a fiú is.
Azért nehéz, mert nem ismerek még egy olyan jó embert, mint ő...
Ha ad neked jeleket,akkor ezekre nagyon figyelj!Figyeld a pillantását,az sokmindent elárul!Ha nagyon ki szeretnéd deríteni akkor tedd féltékennyé!Az az esetek többségében bejön.pl vágódj be egy nagyon jó haverjánál.HA ez megvolt akkor a hevarja majd elkezd rólad áradozni és ha a fiú szeret féltékeny lesz és nem hagyja annyiban a dolgot.:DDE ha nem szeretnél szemét lenni akkor kérdezz rá nyíltan.Az is egy megoldás:)
Ja és mégvalami
Olvastam,hogy ha szimpatikus vagy egy fiúnak akkor min 9 másodpercig a szemedbe néz,ha 4mp-ig vagy annál kevesebbig,akkor vlószínűleg nem.(esetleg csak zavarban van és azért nem)Nem tudom hogy igaz e de sztem érdemes neked is kipróbálnod
Igazából nem szeretnék rákérdezni, mert ha mégse, akkor nem akarom, hogy 'megtörjön' valami köztünk, így is sokat vitatkozunk... Amúgy az osztálytársam.
18.54: Sajnálom, hogy ez történt veled. Én bízom a fiúban, mert tényleg közel vagyunk egymáshoz lelkileg, és bármiben számíthatok rá. Jó, szoktunk 'perverzkedni' is, az igaz...:D
Várok még válaszokat, fiúktól is, hogy ti hogy viselkedtek ilyenkor...:)
20.24: Csongrád megye...te?
Mesélj, hogy nálatok mi a helyzet a lánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!