Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet tudni, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni, hogy csak nagyon jó barát vagyok neki, vagy több?

Figyelt kérdés
Honnan tudhatod, hogy egy nagyon jó barátod (fiú, 16 éves) csak emberként szeret nagyon téged, vagy többet érez? Én szerelemmel szeretem őt, és vannak rá jelek, hogy ő sem csak barátként gondol rám, de mégis bizonytalan vagyok. Kérlek segítsetek! 16/L
2010. febr. 19. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
ha akar valamit akkor kezdeményzeni fog..de sokszor többet ér a baratság mint egy elrontott kapcsolat. de még nagyon fiatal vagy...
2010. febr. 19. 16:14
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!:) Igen, tényleg fiatal vagyok, de szerintem érettebb is a korombelieknél és a fiú is.

Azért nehéz, mert nem ismerek még egy olyan jó embert, mint ő...

2010. febr. 19. 16:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Várok még további válaszokat persze :)
2010. febr. 19. 16:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ad neked jeleket,akkor ezekre nagyon figyelj!Figyeld a pillantását,az sokmindent elárul!Ha nagyon ki szeretnéd deríteni akkor tedd féltékennyé!Az az esetek többségében bejön.pl vágódj be egy nagyon jó haverjánál.HA ez megvolt akkor a hevarja majd elkezd rólad áradozni és ha a fiú szeret féltékeny lesz és nem hagyja annyiban a dolgot.:DDE ha nem szeretnél szemét lenni akkor kérdezz rá nyíltan.Az is egy megoldás:)

Ja és mégvalami

Olvastam,hogy ha szimpatikus vagy egy fiúnak akkor min 9 másodpercig a szemedbe néz,ha 4mp-ig vagy annál kevesebbig,akkor vlószínűleg nem.(esetleg csak zavarban van és azért nem)Nem tudom hogy igaz e de sztem érdemes neked is kipróbálnod

2010. febr. 19. 16:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtudom sztem várd meg mig egyértelműbb jelet ad... én nekem is pont ez volt h egy fiu barátomba szerelmes voltam és voltak jelek h ő se barátként néz már rám. de aztán amikor azthittem h azta járunk otthagyott és utolag kiderült h csak azt akarta h lefeküdjek vele. és most elvesztettem egy nagyon jo barátomat. bár már nembánom........... 16l
2010. febr. 19. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
utcsi vok. azt azért hozzátenném h azért hagyott ott mert nem vok kurrva és nem feküdtem le vele :D
2010. febr. 19. 18:55
 7/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem szeretnék rákérdezni, mert ha mégse, akkor nem akarom, hogy 'megtörjön' valami köztünk, így is sokat vitatkozunk... Amúgy az osztálytársam.

18.54: Sajnálom, hogy ez történt veled. Én bízom a fiúban, mert tényleg közel vagyunk egymáshoz lelkileg, és bármiben számíthatok rá. Jó, szoktunk 'perverzkedni' is, az igaz...:D

Várok még válaszokat, fiúktól is, hogy ti hogy viselkedtek ilyenkor...:)

2010. febr. 19. 20:04
 8/17 anonim ***** válasza:
Heló! Én is kb. így vagyok, nem lehet hogy én vagyok az a fiú? ;D Hol laksz?
2010. febr. 19. 20:24
 9/17 A kérdező kommentje:

20.24: Csongrád megye...te?

Mesélj, hogy nálatok mi a helyzet a lánnyal :)

2010. febr. 19. 20:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is 16 vagyok és ő is, osztálytársak is vagyunk, és sokszor tesz olyanokat, hogyha belegondolok, más osztálytársammal nem tenné ezeket. (pl. rajzol nekem) Úgy veszem észre, hogy engem jobban kedvel a többieknél, csak nem tudom, hogy mennyire. Ja, de én nem csongrádi vagyok. :D
2010. febr. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!