Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki az érzéseimet vagy ne? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy férfi, idősebb nálam. Elég töketlen szegénykém, nem tudja eldönteni, hogy akar e velem lenni vagy sem. Pedig belém van zúgva, folyamatosan rám gondol, teljesen kikészítem elmondása szerint. Én adtam jelzéseket, hogy benne lennék a dologban, de teljesen őszintén nem nyíltam meg, mert nem akarok pofára esni. De mivel ilyen tutyimuty, lehet az lenne célravezető, ha kerek perec megmondanám, hogy igen, nekem is nagyon bejön, kedvelem ,szeretek vele lenni, szerintem is egy hullámhosszon vagyunk és jó sülne ki ebből? Az a bibi,h van nője, akivel visznt már haldoklik a kapcsolatuk, ezért hezitál.
2010. febr. 19. 10:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjad a fenébe. Ha akart volna valami igazán komolyat akkor már régen lépett volna. Ha valakinek annyira rossz a jelenlegi kapcsolata, akkor nem lenne min gondolkodni. Tapasztalat. Az én férjem hasonló volt, akkor amikor elkezdünk megismerkedni volt barátnője. Igaz akkor még csak haverok voltunk egy ideig. Aztán történt ami történt és rögtön szakíott is az akkori barátnőjével, igaz az csak kb. 1-2 hónapos kapcsolat volt akkor. Ennek már 8 éve... ha igazán akarna, nem tutyi-mutyi módra viselkedne, hanem döntött volna. Nőnek nem kell kezdeményezni, volt előttem egy hozzászóló aki szerintem remekül kifejtette ezt, teljesen igaza van. Ha nagyon akar, akkor kaparjon utánad, mellékutcának pedig nem éri meg lenni...
2010. febr. 19. 11:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nehogy már én teperhek utána. Annyi jelet adtam, amennyit csak lehet. Minden randira elmentem, soha nem voltam elzárkózó. Igenis a férfi dolga udvarolni és teperni, ha erre nem képes, nem vagyok hajlndó vele foglalkozni. Ha az kell neki,h én fussak még utána és ez szakítja csak el a nőjétől, akkor egy gyenge jellem...
2010. febr. 19. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Csak az nyer, aki mer. És még az se mindig. :o)

Csakhogy ez a nőkre is igaz.

Aki arra vár, hogy mások "teperjenek" érte, az gyakran vár sokáig hiába. Ha te ezt szeretnéd, én bizony nem állok az utadba...

42/F

2010. febr. 19. 12:00
 14/18 A kérdező kommentje:
de már nem tudom megmondani mióta várok. és megmondtam neki, szerető nem leszek, de nemszerető igen. azt mondta az lenne a legjobb,ha 2-3 hónapig várnék, addig ő eldönti mi legyen a nőjével aztán ha offos akkor megkeres. de most azt kellett volna mondanom,h persze szivi majd várok rád???hát ennyire nem alázkodom meg. 100000 jelet adtam neki, akkor még mi kéne komolyan?? tök jó,h idősebb férfik is válaszoltak, mert komolyan érdekel. amúgy 22 vagyok, a pasi 29 lesz. az kéne,h napi 2 levélben írjam, de válassz engem, téged akarlak, legyünk együtt? komolyan ez kell nektek?
2010. febr. 19. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
2 3 hónapot várjál amig dönt? Ki ez? Brad Pitt? Normális? Döntsön, ha valaki igazán szeret nem kell ennyi idő, azonnal tudja hogy mi is a teendő.
2010. febr. 19. 12:08
 16/18 A kérdező kommentje:
ja és azt is mondta,hogy már legutóbb is így lett vége a kapcsolatának, hogy kihűlt és ő kezdeményezte a szakítást,csak az akkori csaja is akart lépni. ez a mostani meg még szereti és nem kar szakítani. erre megkérdeztem,h ha a nője is szakítani akarna akkor minden ok lenne? erre azt válaszolta,h igen, akkor nem vacilálna...magyarul a nője dönti el,h mi legyen, h ő mit akar? elképesztő....
2010. febr. 19. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős. Mi az hogy ha a nője akarna szakítani akkor igen? Menjen az ilyen a fenébe. Nem éri meg ilyenen tépni magad, kár az elvesztegetett percekért is az ilyen ember.
2010. febr. 19. 12:22
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha a nő megtudná, h közben mással is randizgat, meg ismerkedik a pasija, biztos kirúgná. Szvsz.
2010. febr. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!