Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki az érzéseimet vagy ne? Nő vagyok.
Ez most kicsit lehet,h durva lesz, de en szeritem nem kellesz elegge a pasinak. Ha folyamatosan rad gondolna es meg lenne orulve erted,mar nem lenne baratnoje! De ez a pali meg annyira sem tisztel teged,h adna neked egy fair sanszot es szinlgikent randizna veled, inkabb megnezi,h benne vagy-e,h a szeretoje legy es ha jobb vagy,mint a masik csaj,akkor van eselyed, de addig is melegen tartja a masik lanyt is. Ez a pali nem toketlen,hidd el...
A masik meg, te mit varsz egy olyan ferfitol,aki a parkapcsolata mellett randizik mas lanyokkal??? Te meg tudnal benne bizni??? Veled szerinted nem ezt tenne?
de honnan tudom majd meg,h meghalt a kapcsolata: és lehet, pont ez a lökés kéne neki nem, hogy én teljesen őszinte legyek?
abban is van igazság, hogy én hogy tudnék megbízni benne ezután...de ebbe még nem gondolok bele.
Te írtad, hogy nem tudja eldönteni, akar veled lenni, vagy sem. Szerintem meg kéne várnod, amíg megérlelődik benne, mit akar.
Az pedig nagy igazság, hogy ha rámenős vagy (vagy csak célozgatsz, mit szeretnél tőle), visszájára fordulhat, megijedhet és elmenekülhet.
Hát, én is a többiek mellett foglalok állást, vagyis sztem nem kell lépned, hanem a legtöbb, amit tehetsz, h visszaveszel. Egyrészt én sem tudom, milyen az a pasi, aki a barátnője mellett más nőkkel ismerkedik, és nem csak haveri szinten... Másrészt te biztos vagy benne, h benne lennél a dologban és építenél vele egy tartós, komoly kapcsolatot? Mert ki tudja, lehet,h te is meggondolnád magad 1-2 hét múlva... Egy tutyimutyi srác senkinek se kell. Egy férfi legyen talpraesett, és karakán. :) Sztem.
Mellesleg én nem kezdenék olyan sráccal, aki
- mást becsap
- arra vár h én lépjek
- nem tud döntést hozni
- belém van zúgva, de közben más ágyába bújik
- idősebb nálam.
(Gondolom itt nem 1-2 évről van szó...)
23L
Akkor mondd neki, hogy keressen fel, ha már szingli, mert meg tudnád vígasztalni.
Ebben minden benne van és nem is kell belemenned a kettős játékba.
Beszélj vele, vesztenivalód mi van? Ha én lennék a pasi helyébe örülnék neki. Lehet hogy olyan tutyimutyi hogy a másik csajt ki se meri dobni!Ez meg megadná a kellő lökést!
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!