Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki az érzéseimet vagy ne? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy férfi, idősebb nálam. Elég töketlen szegénykém, nem tudja eldönteni, hogy akar e velem lenni vagy sem. Pedig belém van zúgva, folyamatosan rám gondol, teljesen kikészítem elmondása szerint. Én adtam jelzéseket, hogy benne lennék a dologban, de teljesen őszintén nem nyíltam meg, mert nem akarok pofára esni. De mivel ilyen tutyimuty, lehet az lenne célravezető, ha kerek perec megmondanám, hogy igen, nekem is nagyon bejön, kedvelem ,szeretek vele lenni, szerintem is egy hullámhosszon vagyunk és jó sülne ki ebből? Az a bibi,h van nője, akivel visznt már haldoklik a kapcsolatuk, ezért hezitál.
2010. febr. 19. 10:55
1 2
 1/18 anonim válasza:
93%
én semmi esetre sem tenném,már csak magamból indulok ki ha az eddigi kapcsolataimra tekintek vissza.divat manapság a női kezdeményezés,nincs is vele nagy gond,de ahol én kezdeményeztem azok a férfiak nem is gondoltak omolyan,csak kihasználtak.házasság nem lett belőle egyáltaLÁN,.ahol viszont a férfi kezdeményezett azok komolyabb kapcsolatok voltak.szerintem várd meg mit lép,lehet nem is gondol komolyan.
2010. febr. 19. 11:01
 2/18 A kérdező kommentje:
hát ez az. de igazából ő már kezdeményezett, mert összekavarodtunk már, elvitt vacsorázni stb. csak vacilál és tököl. azért gondoltam, hogy talán bátorítani kéne. nem is kezdeményeznés a jó szó, mert azon mér túl vagyunk. csak akkor is, ha igazán akar, lépjen akkor is, ha én még ellenkezek is nem? az igazi férfi ilyen.
2010. febr. 19. 11:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vonulj vissza, várd meg, amíg meghal a kapcsolata magától, aztán mondd meg neki kerek perec, h mit érzel. Ahogy így leírod, nem hiszem, h elutasítana.
2010. febr. 19. 11:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez most kicsit lehet,h durva lesz, de en szeritem nem kellesz elegge a pasinak. Ha folyamatosan rad gondolna es meg lenne orulve erted,mar nem lenne baratnoje! De ez a pali meg annyira sem tisztel teged,h adna neked egy fair sanszot es szinlgikent randizna veled, inkabb megnezi,h benne vagy-e,h a szeretoje legy es ha jobb vagy,mint a masik csaj,akkor van eselyed, de addig is melegen tartja a masik lanyt is. Ez a pali nem toketlen,hidd el...

A masik meg, te mit varsz egy olyan ferfitol,aki a parkapcsolata mellett randizik mas lanyokkal??? Te meg tudnal benne bizni??? Veled szerinted nem ezt tenne?

2010. febr. 19. 11:16
 5/18 A kérdező kommentje:

de honnan tudom majd meg,h meghalt a kapcsolata: és lehet, pont ez a lökés kéne neki nem, hogy én teljesen őszinte legyek?

abban is van igazság, hogy én hogy tudnék megbízni benne ezután...de ebbe még nem gondolok bele.

2010. febr. 19. 11:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Te írtad, hogy nem tudja eldönteni, akar veled lenni, vagy sem. Szerintem meg kéne várnod, amíg megérlelődik benne, mit akar.

Az pedig nagy igazság, hogy ha rámenős vagy (vagy csak célozgatsz, mit szeretnél tőle), visszájára fordulhat, megijedhet és elmenekülhet.

2010. febr. 19. 11:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én is a többiek mellett foglalok állást, vagyis sztem nem kell lépned, hanem a legtöbb, amit tehetsz, h visszaveszel. Egyrészt én sem tudom, milyen az a pasi, aki a barátnője mellett más nőkkel ismerkedik, és nem csak haveri szinten... Másrészt te biztos vagy benne, h benne lennél a dologban és építenél vele egy tartós, komoly kapcsolatot? Mert ki tudja, lehet,h te is meggondolnád magad 1-2 hét múlva... Egy tutyimutyi srác senkinek se kell. Egy férfi legyen talpraesett, és karakán. :) Sztem.

Mellesleg én nem kezdenék olyan sráccal, aki

- mást becsap

- arra vár h én lépjek

- nem tud döntést hozni

- belém van zúgva, de közben más ágyába bújik

- idősebb nálam.

(Gondolom itt nem 1-2 évről van szó...)

23L

2010. febr. 19. 11:22
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Akkor mondd neki, hogy keressen fel, ha már szingli, mert meg tudnád vígasztalni.

Ebben minden benne van és nem is kell belemenned a kettős játékba.

2010. febr. 19. 11:25
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

Beszélj vele, vesztenivalód mi van? Ha én lennék a pasi helyébe örülnék neki. Lehet hogy olyan tutyimutyi hogy a másik csajt ki se meri dobni!Ez meg megadná a kellő lökést!

49/F

2010. febr. 19. 11:36
 10/18 A kérdező kommentje:
ez az, ez a nagy dilemmán, hogyha írok neki, akkor ezzel lehet megadnám a kellő lökést, de lehet megijeszteném vagy így már nem is kellenék neki. viszont, ha az utóbbi jönne be, akkor is megérné írni neki, mert kiderülne,h nem érdemes vele foglalkozni, mert, ha egy őszinte levéltől berezel, akkor nem is érdemel meg.
2010. febr. 19. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!