Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem nagyon csúnyán elbánt velem. Tudnátok segíteni, hogy legyek túl rajta?
Figyelt kérdés
Az exem megcsalt, hazudott, kihasznált. A legnagyobb bosszú az lett volna, ha látja, hogy én boldog vagyok nélküle, meg a közöny. Csak már nem vagyunk ismerősök facebookon, ezért ezt nem is látná. Van valami hasonló ötletetek, hogy mivel állhatnék bosszút? nem az ilyen kárra gondolok mint pl a kocsi kerék kiszúrása.. tudom a bosszú nem megoldás..2015. ápr. 7. 13:07
1/11 anonim válasza:
Ne érdekeljen, még ennyire se méltasd, légy boldog, éld az életed!
2/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Éld boldogan az életed, felejtsd el, keress egy másik fiút/lányt nem tudom milyen nemű vagy. Gondolom mindkettőtöknek vannak közös ismerősei el fog hozzá jutni hogy te fantasztikusan érzed magad, nem kell ehhez Facebbok meg mindenféle közösségi oldal.
3/11 anonim válasza:
Avval, hogy a bosszun gondolkozol, csak azt bizonyitod neki, hogy meg erdekel teged...csak azert ne tettesd boldognak magad , hogy ot usse a guta...lepj emelt fovel tovabb es kesz.
5/11 A kérdező kommentje:
ez a ne foglalkozzak vele és legyek boldog lenne a legjobb, csak hát elég nehéz, szerelmes vagyok sajnos, nem tudom elfelejteni, túl tenni magam rajta
2015. ápr. 7. 13:46
6/11 anonim válasza:
Ex.... te hívod úgy, hát akkor ne körülötte forgasd a gondolataidat.
Értem, hogy még szerelmes vagy belé, de hát:
"megcsalt, hazudott, kihasznált. "
7/11 anonim válasza:
Akkor is vak voltál és még most is vak vagy.
8/11 anonim válasza:
Uhh..
Mintha magamat hallanam, velem is volt ilyen.
Legnagyobb bantas, ha nem foglalkozol vele. Hidd el.. Az tud fajni.
Hany eves vagy , kedves kerdezo?
Es ferfi vagy no?
9/11 A kérdező kommentje:
25L hát nem is tudom, régebben volt olyan h kb 1 hónapig nem kerestem, nem reagáltam az üzeneteire, és majd megőrült emiatt. most már kb 2 hónapja nem is beszéltünk már, de nem úgy tűnik mintha ez zavarná..
2015. ápr. 8. 23:37
10/11 anonim válasza:
Értem, velem se foglalkozott az elsohonapba
Majd mikor meglatta hogy talaltam valaki mast...
Mar azon gondolkoztam hogy zaklatasert fogom feljelenteni. Nem hagyott beken. El szerette volna erni hogy talalkozzunk meg hogy adjak neki meg egy esejt. Amit en eleg szanalmasnak tartottam es mindig vissza utasitottam.
De ennek mar tobb honapja. Most nemtudom mi lehet vele. Probalom elfelejteni, ha az olyan konnyu lenne. (2 evet jartunk)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!