Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha igazán szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha igazán szerettek egy lányt, otthagynátok ezért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy tetszik egy husis lány, és elkezdtek járni, családlátogatás is megvolt, és egyszer csak úgy érzi, hogy nem érzi magát jól így. Lefogy. Otthagynátok ezért?

Nem történt meg, csak én vagyok ez a lány, és félek, hogyha lefogyok, akkor már nem fogok tetszeni a barátomnak, és elhagy. Nagyon szeretem, és ő az első barátom.

2015. ápr. 6. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan fogyhatsz. Nem lesz semmi gond belőle. ;)
2015. ápr. 6. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy barátom 100kg-ról fogyott le, és a barátnője otthagyta ezt követően. Nem az volt a fő gond, hogy lefogyott, és megváltozott, de a lány nem bírta elviselni, hogy a két borzasztóan elkényelmesedett emberből az egyik feláll a kanapéról, elkezd mozogni, elkezd jól kinézni, féltékeny lett, hiszti-hiszti hátán, nem bírt megbirkózni az új helyzettel.

Ettől függetlenül lefogyni jó dolog, egészségügyi szempontból mindenképpen, inkább próbáld meg rávenni a srácot, hogy együtt vágjatok bele.

2015. ápr. 6. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
azért mondta h nem tetszenek neki a vékony lányok hogy imponáljon neked. De az is lehet hogy nem xd
2015. ápr. 6. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!